25 Şubat 2016 Perşembe

Detoks Etkili Temizleme Sütü...

Garnier'in beğenmediğim ürünlerini Burada Yazmıştım beğendiğim ürünlerinide yazmalıyım ki haksızlık olmasın...
Bahsedeceğim ürün GARNIER ESAS BAKIM  CİLT TEMİZLEME SÜTÜ Detoks Etkili Üzüm Özü içerikli olanı.

Cildimin özellikle göz çevremin bu aralar aşırı kuru olmasından dolayı makyaj temizleme suları yerine süt ürünlerine yöneldim bu ürünü Kozmela alışverişim sırasında umutsuz bir şekilde 1+1 kampanyasıyla 9.90 TL gibi bir fiyata aldım. Hakkında çok fazla olumsuz yorum vardı ama denemeden bilemeyeceğimi düşünerek çok da uygun fiyatlı olunca ekledim sepete.. Kullanmaya başlayalı 1 haftadan biraz fazla oldu ilk izlenim olarak da değerlendirebilirsiniz.

Ürünün özelliklerine bakacak olursak;
- öncelikle ürün karma ve normal ciltler için (benim cildim kuru fakat bazı kuru cilt ürünleri bende sivilce sorunu yarattığından -ki özellikle garnierin bazı ürünleri- bu sefer normal ciltler için olanını denemek istedim)
-Yüz ve göz makyajını temizler
- Suya dayanıklı makyajı çıkarır( suya dayanıklı ünlerdi sadece yaz aylarında kullandığımdan bu özellik için yorum yapamıyorum)
- Cildi tazeler,yağlı bir his bırakmaz.
- Tamamen doğadan gelen aktif maddeler içerir.
- 200 ml lik ürünün açıldıktan sonra 6 aylık ömrü bulunuyor.


Bendeki etkilerine gelirsek; kullandığım süre boyunca göz makyajımı ve cilt makyajımı sadece bu ürünle temizledim, göz çevremdeki kuruma ve pullanma yok denecek kadar azaldı, iki seferde tüm göz makyajımı başarılı bir biçimde çıkarmayı başardı (eyeliner dahil) fakat gözümde ilk uygulamada oldukça rahat uygulanırken ikinci seferi geçerken kısa süreli bir yanma yapabiliyor bazen, sanırım ikinci seferde ürünün miktarı gözüme fazla gelebiliyor .
 Cildimi ise 3 fındık büyüklüğünde ürünle tamamen arındırabiliyorum ve sonrasında yumuşacık oluyor. Makyaj sularından sonra cildimi köpüren ürünlerle yıkarken bu ürünü kullanmaya başlayalı etkisini tam anlamak için ve temizlendiğine inandırdığından üzerine jel temizleyici kullanmadım. Bu sürede bir iritasyon yada kızarıklık yaratmadı, 1 ay boyunca günlük makyaj temizliğimi bu şekilde sürdürmeyi planlıyorum.Fakat bu süreci haftada 1 yada 2 kez detaylı cilt temizleme rutinimi uygulayarak destekleyeceğim her ihtimale karşı. Ürünün kokusu oldukça ferah, yapısı ise akışkandan biraz daha kıvamlı.
Eğer ürünün etkileri bu şekilde devam ederse bu cilt temizleme sütüyle uzun süre devam edebilirim gibi görünüyor.

Şimdilik ürünle ilgili görüşlerim bu şekilde alın ya da almayın diyemem çünkü henüz 1.5 haftalık bir süre oldu fakat şuana kadar gerçekten çok memnun kaldım fiyat performans olarak mükemmel olduğunu belirtebilirim umarım uzun vadede de bu görüşümü koruyabilirim.

Kullananlarınız varsa yorum bırakırsanız sevinirim.. Tekrar görüşmek üzere...








25 yorum:

  1. uygun fiyatıyla bana da bi göz kırpmıştı ama acaba demiştim :) şimdi alabilirim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sendede olumlu bir etki bırakır çünkü ben garnierin bir cok ürününde problem yasamistim.

      Sil
  2. Blogunuxu takipteyim blogumabeklerim

    YanıtlaSil
  3. Blogunuxu takipteyim blogumabeklerim

    YanıtlaSil
  4. benim cildim de çok kuru yaa. bunun fiyatı da iyiymiş, ilk izlenimin de bana uygun :) bi deneyelim bakalımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim memnun kalirsin sende, şimdilik sivilcelenme falan yapmadi umarim böyle devam eder. 1 ay icinde farkli bisey gozlemlersem yaziyi guncellicem ama kampanyayla 10 tl ya geliyo ikisi:)

      Sil
  5. Fiyatı da uygunmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyati cok cok uygun yeterki yan etki yaratmasin:)

      Sil
  6. Fiyati çok uygun. Göz yanmasi bazi ürünlerde oluyor iste o wtkiyi sevmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kremsi urunlerde yanma daha cok oluyor sanki ama ben sanırım fazla uyguladigim zamanlarda bu durum olusuyor her zaman değil bu nedenle urune simdilik severek devam ediyorum;)

      Sil
  7. Aslında uygun fiyatlı ürünleri şahsen denemek daha makul beğenmezsen kullanmaya da devam etmeyebilirsin ideal o açıdan :) Ben kullandım mı diye anımsamaya çalıştım ama ben de kullanmamışım ürünü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim amacim her zaman kaliteyi ucuza almak1 pahali urun aliyorsan 5 uygun fiyatli benzer ürün aliyorum ve muadil buldugum anda pahaliyi bidaha almıyorum kozmetik ucu bucagi olmayan bir zevk benim icin yinede dikkatli olmaya çalışıyorum. Bu ürün onyargili olduğum firmaya karşı beni şaşırttı :)

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Bakacağım ürünler arasında yerini aldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede bu fiyata kaybedilecek hic bir sey yok:)

      Sil
  10. merhabalar blogunuz çok hoş blog keşif etkinliğinden ulaştım. takiptesin :)
    http://gullugalaksi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldiniz tesekkur ederim takibe geliyorumm:)

      Sil
  11. Bir şey soracağım neden zurinin sana vereceği şablonu kulanmıyorsun bu arada bloğuna bayıldım benim bloğumu da ziyarer edip takip edersen çok çok çok mutlu edersin beni ... Soruma cevap bekliyorum ^^ Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) once sorunu yanıtlıyım zuri henuz beninle iletisime gecmedi yoksa bende sablonumun o hale gelmesini istiyorum biran once..
      blogumu begenmenizede cok sevindim. Gfc takibinde seni goremedim. Blogunu ziyarete gelecegim

      Sil
    2. diğer hesabımla giriş yapmışım da kusura bakma katıldım şuanda anlıyorum hangoutstan iletişime geçebilirsin aslında zuri ile

      Sil
    3. Sen yazdiktan sonra zuri blogunda yanitladi sen benden once iletisime gecmissin gibi hissettim yada yorumun sansli geldi zuri kayiplardan cikti ve hemen halledecegini soyledi yazar eklememi yapip zuriye davet yolladim sanirim kisa surede halleder bekleyip gorucez:) eger biran once yaparsa blogum gercekten guzel olur diye dusunuyorum. Ayrica blogunu cok begendim.

      Sil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. cildim karma, yağlıya dönük olduğu için Dermatologumun önerisi ile süt formu ürünler kullanmıyorum . Gözler için olsa da cilt için maalesef..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kullanmiyodum cildim cok kuru fakat her kremsi urunde ise yaramiyo ya sivilce yapio ya emilmiyo oyle yuzumde kalakaliyo bu urunle anlastik gibi bakalim simdilik. Sen makyaj temizleme sularindan devam edicen oyleyse ben cok memnundum ama kurutuyo ve uzerine krem surmeye usendigimden ara verdim bir sure:)

      Sil

Tasarım: Zuri