8 Şubat 2016 Pazartesi

Flormar Charming Lipstick Matte

Flormar indiriminde aldıklarımdan, en çok bu 2 rujun yorumu merak edildi bu nedenle Aldığımda kullanmaya başladım, ben genelde günlük nude renkleri tercih ettiğimden çok sık kullanmadım fakat yorumlayacak kadar fikir edinebildim...

Bende 2 rengi mevcut 01-Femme fatale(kırmızı ağırlıklı içinde pembelik barındıran nar çiçeğinin koyusu diyebileceğimiz bir renk karışımı) 02-Tempt me ( Kısaca Gül kurusu belki vişne çürüğü diyebiliriz).
Ürünleri hem flaşsız hem flaşlı çekip fikir vermek istedim fakat yazım görsellerden daha aydınlatıcı olacaktır diye düşünüyorum.

Siyah ve altın sarı kapılarıyla görselleri gerçekten hoş görünüyor güzel bir kilit sistemi var açılma ihtimali yok denecek kadar az. Mat rujlar olduğundan günlük kullanımada uygunlar tabi benim gibi ısrarla nude diyenlerden değilseniz...

Uygulamasına gelecek olursak klasik rujlar gibi şekillileri yok biraz daha köşeli yapılmışlar bu nedenle sürerken biraz yadırgayabiliyorsunuz fakat alışılmayacak birşey değil, ikinci bir nokta ise renkler güzel, uygulama güzel ,diğer mat rujlar kadar kurutmuyor da ama ; rujun görseliyle uygulamadaki renk arasında epey bir ton farkı var maalesef,  kötü renkler mi ortaya çıkıyor: hayır ama gördüğünüz koyu renkle sürdüğünüz renk arasında 2-3 ton fark var.

Kalıcılıkları ortanın üzerinde öncelikle orta kısımlardan silinme başlıyor dolayısıyla bir kaç saat sonra yenileme ihtiyacı hissediyorsunuz . Matlıkları ve sürümü oldukça güzel, bana kalırsa kusurları kapatmadada fena değil , bunun yanısıra ben parçalanma sorunu yaşamadım ve bu oldukça hoşuma gitti tabiiki. Zaman Zaman fırçaylada uygulama yaptım ki bu bana göre daha doğal ve hoş bir görüntü oluşturdu.

Peki iki renkten hangisi ? seçmem gerekirse sanırım 01-femme  fatale'İ seçerim , sanki sürümü daha yumuşak ve renk bir kaç rengin karışımı gibi oldukça hoş.  Fakat İki renk arasında uçurum yok bunu da belirtmeliyim birbirlerinin yerine kullanılabilirler.
Tekrar alabileceğim rujların içerisinde yer alacaklar ve Bence  9.90 TL lik indirimli uygun fiyatlarıyla alınmaya değerler...

Tekrar görüşmek üzere...


4 yorum:

  1. Merhaba :) Renkleri gerçekten çok hoş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göründüğünden biraz daha acik renk veriyorlar ama guzeller :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Ben acik tenli olduğumdan gunluk kullanimda fircayla uyguluyorum dogal olması icin ama sürümü rengi ve kalıcılığı guzel bir ürün :)

      Sil

Tasarım: Zuri