23 Şubat 2016 Salı

Göz makyaj Temizleyicilerinden Biri...

Bugün uzun süre önce kullandığım , sonra vazgeçip başka ürünlere geçtiğim , ve indirimde hadi devam edeyim yeniden , dediğim NEUTROGENA Göz Makyaj Temizleyicisinden bahsetmek istedim. Bir çoğunuz bu ürünü yada benzerlerini kullanmışsınızdır sanırım.(garnier temizleme sütü kullanımım devam ediyor ve haala memnunum ve uzunca bir süre alınacak gibi,okumak isteyenler için Bir tık , sadece Zaman Zaman araya başka ürünler alıyorum)

Ürünü incelemeye başlayalım; çift Fazlı yani yağlı ve sulu bir bileşim,karıştırarak kullanıyoruz ve Açıldıktan sonra 6 aylık bir ömrü var, hergün göz makyajı yapıyorsanız 2 ayda bitirebilirsiniz,

Vaatleri arasında; Suya dayanıklı makyajı ve rimeli çıkarmak,
                             Göz yakmamak
                             Yağlı his bırakmamak ve
                              Aloe ve salatalık özleri içerdiğinden cildi rahatlatmak var


Peki bence ne kadarı doğru?  Suya dayanıklı makyajı çıkarıyor mu .. Evet fakat hemen bir mucize beklemeyelim 2 seferde ancak çıkarıyor hatta 3. Sefer geçince daha temiz oluyor diyebilirim.
Çok fazla ovuşturmadığım sürece gözümde bir yanma olmadı.
Yağlı his bırakmasına gelirsek oldukça yağlı bir his bıraktı bende, ürünün arkasında Ilık suyla durulayın ibaresi bulunması bu hissi bırakacağını düşündürmüyor değildi zaten. Fakat ben yüzümü jelle yıkamayacaksam bile herhangi bir makyaj temizleme suyuyla üstünden geçmeyi ve nemlendirmeyi tercih ediyorum. Çünkü bu ürünler zaten kuru olan göz çevremde daha fazla kuruluk yaratıyor nemlendirmeye ihtiyaç duyuyorum.
Cildimi rahatlattı mı ? böyle bir his yaşamadım,yağlı bir ürün olmasından dolayı böyle bir beklentimde oluşmamıştı.

Ürünün bana göre bir avantaj ve bir dezavantajı var, ürün garnier ve diadermine kıyasla tam ve tek karıştırmada iki gözünüzde temizlemeyi başarıyor yani her elinize alışta karıştırmanız gerekmiyor ve bu beni Mutlu eden bir özellik Zaman tasarrufu. Olumsuz kısmı ise ürünün pompası olmaması , sanki bir iç kapak gerekiyor çünkü pamuğa ürünü dökerken biraz bol kepçe davranmak zorunda kalınıyor.

Sonuca bakarsak 17-20 TL civarına satılan bu ürün göz makyajınızı temizlemede hiç fena değil ama diğerlerinden çok mu iyi dersek hepsi birbirine muadil olabilir derim. Kullanmayan varsa indirim dönemlerinde denemek için bir şans verebilirsiniz.

Tekrar görüşmek üzere...


                 

20 yorum:

  1. İndirimde şans verebilirim çok teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet indirimli fiyatiyla denenebilecej ürünlerden :)

      Sil
  2. Bi bunu bir de Garnier'in çift fazlı göz makyaj temizlemesini denemedim. Okudum denemek lazım, Paylaşımın için teşekkürler :)

    http://menfiebrutas.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnieride kullandim acikcasi genel cok begenmesine ragmen ben diadermine i daha basarili buluyorum ona nazaran bu ise kurutma acisindan ikisinden bi tik daha basarili:)

      Sil
  3. Bu ürünü kullanmıştım ben de. Ama dediğin gibi vaadleri bende pek yer etmemiş olacak ki bir daha almayı düşünmedim. Genel olarak ne iyi ne de kötü diyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sanirim tekrar almam ama denk gelir indirim olur fln ancak oyle alırım yoksa bu urune muadil 3lu arasından hangisi denk gelirse alabilirim

      Sil
  4. Evet bencede denenebilirmiş! Bilgi için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denenebilir tabii. Garnier ve diadermine le hemen hemen benzer özelliklerde..

      Sil
  5. Bu tarz sıvı temizleyiciler yerine ben kremsi temizleyicileri tercih ediyorum göz makyajım için. Nedense bu tarz temizleyiciler göz çevremi çok hırpalıyor benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende temizleme sutune geçtim aslında cunku bu cift fazli urunler kurutuyor goz cevremi fakat yinede ara sira donus yaptigim oluyor cunku daha hizli sonuc elde edebiliyorum

      Sil
  6. Çok severek kullanmıştım bende <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende şahane bulmasamda orta duzey diyebilirim:)

      Sil
  7. Vazgeçemediğim, çok severek kullandığım bir ürün bu...
    Bloğunuzu yeni keşfettim, sizi takibe aldım. Ben de bloğuma beklerim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldinnn;) ürün guzel ama bence digerlerinden cok cok da farkli diik gibi geldi bana:) bloguna geliyorummm..

      Sil
  8. çok methini duydum indirimde sans verebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyebilirsin ama digerlerinden cok da farkli degilll;)

      Sil
  9. ben de kullandım bu ürünü ama göz altı bölgesinde beze yapınca bıraktım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yagli bir ürün benim cildim kuru olmasina ragmen yag hissi rahatsiz edio uzerinden mutlaka ya yikama yada su bazli temizleyici gerektiriyo

      Sil

Tasarım: Zuri