24 Şubat 2016 Çarşamba

Rimmel London WAKE ME UP FONDÖTEN İnceleme

Çok sayıda ve türde fondöten deneyen biri olarak bugün uygun fiyatlı ürünler çıkaran Rimmel London markasına ait Wake Me Up   fondötenden bahsetmek istedim. Genelde orta ve yüksek kapatıcılık arasamda(  bu anlamda en sevdiğim ürünlerden biri Burada  bahsettiğim NOTE markasına ait), her gün fondöten kullanmamdan ötürü  özellikle hafta sonları ve cildimi dinlendirme ihtiyacı hissettiğim zamanlarda ince yapılı ürünlere yönelmeyi tercih ediyorum. İşte bu zamanlarda severek kullandığım bir ürünü inceleyelim hep beraber;

Ürün 30 ml lik cam pompalı bir şişede yer alıyor oldukça sağlam ve kullanışlı bir şişe. Hatta fiyatıyla kıyaslarsak oldukça lüks sayabiliriz. Pompası, uygun miktarda ürün alma konusundada oldukça başarılı bazı ürünlerdeki bi anda oldukça fazla ürün pompalama durumu yaşamadım.
 Açıldıktan sonra 24 aylık bir süresi var bence bir fondötenin bitmesi için oldukça uzun bir süre tabi her gün aynı fondöteni kullananlardansanız.


İçerisinde C vitamini bulunuyor ve Spf 15 içeriyor.
Aydınlık ve sağlıklı bir görünüm vermeyi amaçlıyor ve bu konuda başarılı olduğunuda düşünüyorum.

Resimleri bileğimde flaşlı ve flaşsız olarak çektim kapatıcılığını görmeniz için bileğimdeki damar görünümünü belirgin kılmaya çalıştım ve epey kapattığını gözlemledim fakat yüzümde aynı kapatıcılığı yaratmadığını söylemeliyim ,sanırım somon-turuncu arası bir renk olmasından mavimsi damar görünümünü gizlemede daha başarılı. Cildinizde sivilce ,kızarıklık vb. Renkteki kusurlar bulunuyorsa altına kapatıcı kullanmanız gerekebilir aksi halde memnun kalmazsınız çünkü bb kremin bir tık üstü bir ürün.

Bendeki renk 100-Ivory  , aslında en açık rengi fakat benim gibi açık tenlilerde bu renk bile hafif koyu kalabiliyor. Sanırım renk skalası biraz genişlemeli.
Ürün biraz ince yapılı olduğundan çok az bir miktarını oldukça fazla alana yayabiliyorum sonuç hafif ışıltılı daha doğrusu aydınlık bir cilt yaratıyor ve gerçekten yaz kış görüntü benim çok hoşuma gidiyor. Burda belirtmem gereken bir noktada benim kuru bir cilde sahip olmam , ben ürünün üzerine herhangi bir pudra uygulaması yapmıyorum parlama yaşamıyorum fakat ürünün yapısı gereği yağlı ciltlerde parlama yaratabilirmiş izlenimine kapıldım pudrayla sabitlenmesi gerekebilir.

Kalıcılığına gelirsek uzun uzun saatler boyunca aynı formunda kaldığını söyleyemem ben bu durumu artırmak için zaman zaman baz , zaman  zaman da Nivea men hassas ciltler için olan balsam (bu ürünün ilerde yorumunu yazmayı düşünüyorum) kullanıyorum. Etkisini en az 2 saate yakın artırdığını düşünüyorum.

Üründe en rahatsız edici bulduğum konuya gelirsek; kokusu, ilk uygulamam esnasında garip yani tarif edemediğim bir koku geliyor fakat dağıttıkça koku kayboluyor ve cildimde hafif bir ferahlama hissi bırakıyor bunun nedenini anlayamadım içindeki vitaminle bir ilgisi olabilirim bilemiyorum fakat hassas olanlarınız varsa bir anlık oluşan bu koku Konusuna değinmek istedim.

Bu ürünün duruşundan gerçekten çok memnunum, iki ürünüde kullanan biri olarak yapısının Loreal Lumi Magic fondötene benzediğini söyleyebilirim o ürünün yorumunuda yazabilirim belki ,aralarında 15 TL ye yakın bir fark var , bu ürünü indirimsiz 25 TL civarına indirimde ise 16-17 TL ye alabilirsiniz..

Tekrar görüşmek üzere...



25 yorum:

  1. merhabalar :) blog yorum kardeşliği topluluğunda yayınınızı gördüm ilk iki yayına gidecektik ya şans sizi buldum ve mutlu oldum:) makyaj ilgi alanıma giriyor ^-^ ancak fondöten bir türlü kullanamıyorum çok sivilce yapıyor bende:( Kullanabilenler için güzel seçenek sunmuşsunuz. Neyseki BB kremler var di mi :) ben de onlarla avunuyorum işte:)
    ellerinize sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldinizzz sevdicanin sahane etkinligi amac yorumlari artirmakti ve cok basarili oldu :) cildiniz yagliysa fondoten olarak flormar mat olani kuruysada note aydinlatici fondoteni önerebilirim
      Bb kremler daha nemlendirici etkili oldugu icin bende daha cok sivilcelenme yapabiliyor. Blogumu izleyiciler kismindan takibe aldinizmi goremedim sizi.

      Sil
  2. ah iyi ki söyledin. ben tepedeki resimleri algılayamadım plustan aldım. şimdi takipteyim ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ozaman tekrar hosgeldiniz umarim cabucak buyur blogunuz;)

      Sil
  3. Bu fondöteni içindeki simlerden dolayı cesaret edip deneyemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simli degil ki ciltte aydınlık bir ışıltı birakiyor sadece hos ve sağlıklı görünüyor deneyebilirsin bence:)

      Sil
  4. Bu fondöteni tam çok sevicektim ama en açık rengin bile biraz turunculugu bi de hiç kalıcı olmaması dolayısıyla bir daha alamadim :)

    YanıtlaSil
  5. Bu fondöteni tam çok sevicektim ama en açık rengin bile biraz turunculugu bi de hiç kalıcı olmaması dolayısıyla bir daha alamadim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilk anda turuncu fakat suruldugunde renk butunlesti cildimle beyaz tenli olmama ragmen hic anormal durmadi. Kaliciligi bencede cok az ama bazla artirabildim. Ince yapili oldugundan sanki cildim nefes alabiliyo gibi geliyo:)

      Sil
  6. Bende tam tersi kokusuna bayılıyorum :) Önyargımı yıkan bir ürün oldu, severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlayamadigim degisik bir kokusu var ama cabuk gecio:) bende durusunu cok begeniyorum islak bitişli; )

      Sil
  7. çok gerçekçi yorumlamışsın canım bende renk skaladını begenmiyorum turumcumsu olması ve renklerinin sıkıntılı olması kötü ama indirimde çok uygun fiyatlı oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldigince kullanmayan varsa dogru anlatiyim diye ugrasiorum ama bazen ipin ucu kaciyo:) renk turuncumsu ama biraz bekleyince sanki bütünleşiyor

      Sil
  8. merak ettiğim ürünlerden birisiydi paylaşımın için çok teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  9. bu ürünü ben de çok merak ediyorum,en kısa zamanda almak istiyorum..iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıksık indirime giriyor bence denemelisiniz:)

      Sil
  10. Uygun fiyatlı bir ürünmüş cilde ışıltı veren fondotenleri ben çok beğeniyorum :) tavsiye için teşekkürler <3

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer ışıltılı ve cok kapatici olmayan fondotenleri seviyorsan bu fondoten sana gore bence aydinlaticiya gerek kalmayacak bir ürün :)

      Sil
  11. Bu fondöteni sevdim mi sevmedim mi tam emin değilim ama fazla abartıldığını düşünüyorum hatta bunda eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondoten kadar kapatici degil bb kremden daha kapatici ve cok aydinlik tam bana gore oyuzden ben o abartanlara dahil olabilirim belki;)

      Sil
  12. Fondöteni ilk defa duyuyorum, yorumlara kadar bile okudum ama fondöten bahane benim için ben tasarıma falan bi bakayım dedim ki :) bir de baktım Zuri'nin imzası var, güzel olmuş, ellerine sağlık, güle güle kullan!!! Bizlere de etkinliğe de bekleriz ki! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederimmm:)) etkinlik mi var geliyorum ozaman zaten gec kalan yazimi simdi yayina koyabildim tahmin etmesi cok zor olmayan bi blog swctim bu haftaa:))

      Sil
  13. Ben bb kremleri fondötenden daha çok seviyorum sanırım. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen bb kremimi kendim yapiyorum ben:) ama buda pek farkli sayilmaz bence

      Sil

Tasarım: Zuri