9 Mart 2016 Çarşamba

8 Mart indiriminden alınan ufak tefek şeyler...

Bu indirimde bir şey almışım artık dedim ama yinede pek başarılı olamadım ve bir kaç parça alışverişim oldu yine fakat bu sefer bakım ağırlıklı bir alışveriş oldum ürünlerden ufakça bahsedip yazıyı uzatmayacağım kullandıkça ürün inceleme olarak gelecekler nasılsa..

Bakalım neler var;

Genel alışverişim Rossmann dan oldu, Watsonstan da merakıma yenilip  bir adet ürün aldım.

Rival de Loop Hydro dan daha önce memnun kalmasam da  bu ara sıkça duyduğum 6 çift göz çevresi onarıcı göz altı bantı aldım Hydro serisi daha fazla nem veren bir seri olduğundan tercih ettim bakalım neler olacak..
Vaatleri: göz çevresini rahatlatmak,ferahlatmak,ince çizgileri azaltmak, içeriğindeki E vitamini ile bakım sağlamak, cilt tahrişlerini ve şişlikleri azaltmak. 

Eğer vaatlerindeki kadar iyiyse tam aradığım göz altı bantı olur kendisi..

Yine Rival de Loop Hydro tek kullanımlık bez maske : Vegan bir ürün olması ve içeriğinin temizliği sebebiyle +1 le başlayan bu ürünün Vaatleri ;

Yorgun cilde enerji verip ferahlık sağlar,
İçeriğindeki avokado yağıyla nemi hapsedip kurumaya karşı korur.
 Cupuacu yağı ile yumuşaklık ve parlaklık sağlar.
Aloe Vera ile cildi yatıştırır iyileşmesine yardımcı olur.

En merak ettiğim maske bu şuan için.

Rival de Loop Augen Göz Maskesi : Sizinde anladığınız üzere göz çevresi için çok fazla ürün deniyorum , genelde zaten uygun fiyatlı bir marka olup bide indirimde olunca ve maskelerindende hemen hemen herkes memnun olunca bende denemesem olmazdı.
Bu maske yaşlanma karşıtı bakım için. Omega 3,hyalorik asit ve E vitamini içeriyor. Özellikle hassas göz çevresi için üretilmiş. İçerisinde 4 bölüm var yani 4 kullanımlık bir ürün ve haftada 1 kullanılması öneriliyor 1 ayda bakalım sonuç Nasıl olacak.
Vaatleri:
göz çevresindeki ince çizgileri düzleştirir.
Cildi dolgunlaştırır ve pürüzsüz görünmesini sağlar
Işığa bağlı erken yaşlanmaya karşı korur.
İçeriğindeki yağlarla kurumayı önler.( zeytin,Shea,makedemia,soya ve üzün çekirdeği yağı)
Nem yönünden besler,kadifemsi bir görünüme büründürür,cildi yatıştırır ve yenilenmesini destekler.


Loreal Elseve Arginine Direnç Durulanmayan Sprey: Son alışverişimdeki tuzsuz şampuan Morfose dan önce bu serinin şampuanından oldukça memnundum. Bu nedenle saç dökülmesini saç kökünden etkilemeye çalışan bu spreyi denemek istedim.

 200 ml olan bu ürün açıldıktan sonra 18 ay ömürlü(sadece diplere uygulandığını düşünürsek biraz kısa sanki)

Ürün nemli saçada kuru saçada uygulanabiliyor. Amacı; saç köklerine nüfuz ederek saçları beslemek,yeniden yapılandırmak ve daha güçlü uzamasını sağlamak..
Günde 1-2 defa saç köklerine masaj yaparak uygulanması öneriliyor.
Ben 1 kez kullandım henüz ,nemli saç diplerime sıktığımda hafif yanma oldu muhtemelen gözenekler açık olduğundan masaj yaptığım an o his kayboldu bu ürünün etkili olabileceğini hissettirdi ama 
bakalım günde 1 kez kullanarak devam etmeyi düşünüyorum. Kokusu şampuanıyla aynı benim 
hoşuma gidiyo fakat kokuya duyarlı olanlara ağır gelebilir belki.

Pastel aday Long Lipcolor-12: Bu seri rujlardan elimde hiç yoktu aslında en açık rengi almaktı amacım ama tabiki kalmamıştı böyle olunca bende  testerını elimde denediğim bu şahane pembe rengi aldım o kadar güzel matlaştı ki elimde mat rujlara takıntılı biri olarak hemen aldım ve elimdeki ruju çıkarmakta oldukça zorlandım,kullanımca yorumunu yazacağım bir ürün sanırım.

NOTE Mattemoıst Lipstick-301: Sanırım aradığım nude rengi buldum şahane bir ten rengi. İçerisinde hafif pembelik hafif kahvelik var belki ama şuana kadar gördüklerimin en azı gerçekten aradığım nude.
Genel olarak Note markasının ürünlerini beğeniyorum,hem E vitamini ve makedemia yağı içermeleri hemde parabensiz olmaları benim için artı bir özellik. 
Alır almaz kullandığım bir ürün,oldukça kapatıcı kurutmayan ama gün içerisinde tazelenmesi  gereken bir ruj. Golden Rose bu anlamda biraz daha kalıcı. Yinede en azından bir rengini denemeniz gereken bir seri bence.

Rossmandan aldığım son ürün bir oje; yine Rival de Loop markasına ait. Long Lasting serisinin 61 numarası (altındaki bantta böyle yazılı numarası olduğuna kanaat getirdim). Şimdi bir gümüş rengi. Hemen kullandım tabi , sadece yüzük parmağıma uyguluyorum ben böyle simli ojeleri. Diğer simli ojeler gibi değil dokunduğunuzda herhangi bir pürüz hissetmiyorsunuz aynı zamanda  ben açık renk bir ojenin Üzerine uyguladım fakat tırnağınızı  kapatan bir oje tek başında  rahatlıkla kullanabilirsiniz, çok çok başarılı buldum Hatta hemen alın joker bir oje Bence.

Son ürün İse Watsonstan aldığım Krauterhof markasına ait bir Yorgun Bacak Kremi; Zaman Zaman ayak ve bacaklarım çok ağrır bu nedenle aldığım bu krem 250 ml lik plastik bir kavanozda. kırmızı asma yaprağı ve At kestanesi Ekstresi içeriyor. Canlılık kazandırmayı amaçlıyor.
Alman markası olan bu ürünü eskiden johnson& Johnsonın pembe renkli bir krem, vardı aynı ona benzetiyorum hem kokusu hem yapısı aynen onun gibi görünüyor.

Benim son alışverişim bu şekilde daha ziyade bakım ağırlıklı makyajdan biraz uzak bİr alışveriş oldu kullandıklarınız varsa ben  henüz kullanıp yorumlamadan yorumlarınızı beklerim..

Tekrar görüşmek üzere...





25 yorum:

  1. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan. ben de migrosa takıldım 50% indirim yapmış. iyi oldu :) sürüp sürüştürürüz artık canım :)bakalım nasıl olacak göz maskesi sonra yazarsın inş. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migros bence en guzel indirimi yapıyo direk fiyatlardan aldiklarimi yazmayi planliyorum bakalim;)

      Sil
  3. Şu Rival de Loop göz maskesini merak ettim, Rossmann'a gittiğimde alacağım. İndirimde uğramaya fırsatım olmadı ama genelde fiyatları uygun oluyor zaten. Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende merak icindeyim bakalim nasi cikacak yorumlari olumlu:)

      Sil
  4. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan umarım istediğin sonuçları alırsın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle umarim ama zaten bir cok urunu denemek icin aliyorum o yuzden cok sorun etmiyorum:)

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. yorgun cilde ferhalık veriyor alaa!! güle güle kullan!!! Haftanın bloğu seçilmişsin ki!!! özgün tarafından ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakicaz gorcez bakalim dogrumu yalan mi:) Yaaaa haberim simdi oldu özgün sagolsun ya :))

      Sil
  8. Mutlu günlerde keyifle kullan :) Ben bu indirimde sanırım bir aylık maaşı komple harcadım :) Yılbaşı indirimine kadar bir daha yaralanabileceğim bir indirim dönemi olmayacağı için hem ürünlerimi yedekledim, hem de merak ettiklerimi satın aldım. Şu an züğürtüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun bazen oluyo böyle napalim bende uzun bir sure almicam hic bisey yani oyle umuyorum:))

      Sil
  9. Göz maskeleri bu sıralar çok dikkatimi çekmeye başladı :) Sanırım merakıma yenilip denemek için alıcam..Güzel günlerde kullan cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende denemek icin aldim umarim hayal kırıklığı yasamam bakalim;)

      Sil

Tasarım: Zuri