25 Mart 2016 Cuma

Rimmel London Fondotenlerden devam..

Kozmetik alışverişi bende hobi olduğundan,denemediğim marka ürün kalmasın diye uğraştığımdan ve blogların hepimiz üzerinde etkisini bildiğimden Özellikle uygun fiyatlı ürünleri yorumlamaya dikkat ediyorum.. Bugün yine oldukça uygun fiyatlı olan indirimlerde 12-15 TL civarına alabileceğiniz bir fondotenden bahsetmek istedim alsak mı almasak mı birlikte karar verelim..

Rimmel London Lasting Finish Fondöten

Bu fondoteni İlk gördüğüm anda dikkatimi çeken 2 özellik oldu ;  ilki  ürünün rahatlatıcı serum içermesi  ki bu tip ürünler çok nemlendirici gerektirmiyor gibi hissettirdiğinden beni psikolojik olarak Mutlu ediyor,
ikincisi  ise 25 saat kalıcı olması, bu süreyi ölçmek gibi bir deneme yapmadım elbette ama gün boyu kullanıp etkisini gözlemledim.
Korkutan tek nokta Spf 20 içermesi tamam güneş kremi gerektirmiyor bu tip ürünler ama çoğu Zaman sivilcelenmeye neden oluyor deneyip görelim dedim artık.

Bu serinin beyaz ve mavi kapaklı ürünlerinde var mavi olana denk gelmedim fakat beyaz olan nude olarak geçiyor daha hafif yapılı olduğunu düşündürüyor. 30 ml lik cam pompalı ve oldukça kaliteli bir şişesi var.

Bu fondoteni yine başka bir şey almaya girdiğimde görüp ,genelde markanın bir çok ürününü de sevdiğimden , hadi bir deneyeyim diye aldım yalnız ürünün nerdeyse hiç bir rengi kalmadığından karıştırıp kullanırım Napalım diyerek 203- true beige rengini aldım sarı alt tonlu  bir ürün. 
2 yıllık bir süresi var açıldıktan sonra, benim gibi yaz dışında her daim fondöten kullanan pürüzsüz görüntüyü sevenlerdenseniz bu sürede çoktan bitirirsiniz fakat diğer gruptaysanız ürünün az bir miktarı geniş bir alana yayıldığından süresi boyunca rahat rahat kullanabilirsiniz. 

Genelde yazılarımı akşam yazabildiğimden resimlerde gün ışığından yararlanamıyorlar umarım anlayacağınız kadar net olmuşlardır. 
Ürün tam anlamıyla kapatıcılık vaad ediyor , cilt tonum oldukça açık olduğundan  önce bileğimdeki  damarlı görünümün belirgin halini çektim daha sonra cildimden en az 2 ton koyu olan fondoteni uyguladım evet o görüntüden eser kalmadı olduğu gibi kapattı ve bu durum vaadine oldukça uygun.  

Nemli bir fondöten olduğundan sabitlenmesi için bir kaç dakika gerektiriyor çok çok matlaşmıyor ama kapatıcılık ise gerçekten yüzünüzle çok sık oynamıyorsanız çıkarana kadar devam ediyor.

Bileğimdeki ürünü çıkarmak için oldukça çaba sarfettim (bu denli kalıcılık hoşlandığım bir şey değil sanki cildim havasız kalıyor hissi yaratıyor). 25 saat kalıcılık diyen bir ürün için bu durumda artı bir veriyor sanırım. Flaşlı görüntüde fondöten koyu olmasına rağmen hiç ama hiç belli olmuyor ten rengine uygun olanlar için biçilmiş kaftan olacaktır.

Gelelim benim için esas noktaya cildimde ufak ufak sivilcelenmeler oluştu ve bu durum sanırım Fondotenden kaynaklanıyor çünkü gözlemleyebilmek için 3 haftadır bu ürünü kullanıyorum ve durum malesef devam ediyor, cildimin kuru olduğunu hatırlatmak İsterim fakat  Spf içeren ürünlerde tepki verebiliyor bunun dışında çok yüksek kapatıcılık içeriyor olması da etkili olabilir. 
Durum Böyle olunca benim için kapatıcılık istediğimde kullandığım Note fondotenime dönüş kaçınılmaz tabi...
her birimizde aynı etkiyi göstermeyecektir bu nedenle yüksek kapatıcılık ve uygun fiyat arayanlar deneyebilir elbette, düşüncelerim sadece fikir vermek amaçlıdır.

 Merak ettiğiniz bir fondöten varsa belirtmenizi,kullananlarınız varsa yorumlarınızı beklerim..

Tekrar görüşmek üzere..


27 yorum:

  1. Bence fondöteni her gün kullandığınız için sivilcelenme oluşmuştur, çünkü bu kadar kapatıcı ve sabitlenen ürünler cilde nefes aldırmıyor. Özel zamanlar için harika fakat günlük olarak daha hafif ürünler kullanmalıyız diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katiliyorum aslinda. BEN Hergun fondöten kullaniyorum fakat agir yapili olanlardan degil bunu denemek ve yorumlamak icin kullandim uzunca bir sure tek bir fondotenim olsun diyenlere uygun degil gibi oyuzden.

      Sil
    2. Ayni fikirdeyim tabiki. Ben etkilerinin duzenli kullanimda ne oldugunu gormek istedim sinucta tek fondotenalmak isteyenler olursa bu dogru tercih olmayacaktir bilinsin diye;)

      Sil
    3. En kisa zamanda edinebilirsin umarim:)

      Sil
  2. fiyatına göre güzel bir ürün izlenimi bıraktı bende hangi mağazadan aldınız onu merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Watsons larda satılan bir marka ve tum urunleri basarili neredeyse. Özel gunlerde veya yuksek kapatıcılık aradığınız zamanlar icin uygun bir fondöten

      Sil
    2. teşekkür ederim mutlaka bakacağım gidince :)

      Sil
    3. Ben daha islak yapili cok kapatici olmayan wake me up fondotenini cok begeniyorum aslinda:(

      Sil
  3. Dediğin gibi fotoğraflarda tam senin renginmiş gibi durmuş. Sivilce yapması kötü olmuş, cilt nefes almıyor tabii. Ara verilerek kullanılabilir. Ev fondöten dolu, hayıııır almıycaaam :)

    Bi de bloguma bi uğrasana ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda benim icin cook koyu en acik fondotenime karistirip kullandim genelde .rimmelin zaten en acik renkleri bile bana koyu oluyor ama buluyorum bi çözüm bence indirimde kesin dayanamicaksin:)( geliyoruuummm

      Sil
    2. Ama amaa en az 10 tane fondöten var evdeeee, nasıl bitiricem ben onları :)))

      Sil
    3. Tabiki bitiremicen ayni benim gibi su bitsede baslasam diye beklicen sona sureleri acilmadan gecicek sona yenilerini alcan yada acilmamisti nasi olsa die onlari kullancan sona bu döngü boleeee suruup gitcek;))

      Sil
  4. Kullanan arkadaşım da bu fondöteni çok seviyor. Benim de çok merak ettiğim ürünler arasında ama bir türlü alamadım. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok uygun fiyatli ve cok yuksek kapatici bir urun cikarmak oldukca zor ozel zamanlar icin boyle bir fondoten herkesde bulunmalı umarim en kisa zamanda edinirsin:)

      Sil
  5. Sivilce yapması cok kötü olmuş. Ama uygun fiyatlı güzel bir fondoten. Note fondoteninizin yazısını bekliyorum ♥ Ayrıca güzel bir fondöten arıyorsanız kalıcı ve güzel kapatan Revlon Colorstay siddetle öneririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Note gercekten en sevdigim fondotenlerden biri en kisa surede detayli yazarim oyleyse genelde yaptigim alisverislerdeki vazgecilmez fondotenim kendisi:) revlon kullanmadim henuz ama herkes memnun sadece pompali olmayisi beni dusunduruyor biraz

      Sil
  6. Bende çok merak ediyorum Rimmel London fondotenlerini. Ama Revlon kullanıyorum şimdilik. Ondan da memnun kaldım. Tavsiye ederim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Revlon piyasaya çok iyi girdi ve başarılı gerçekten ve ortalama bir fiyatı var fakat Rimmel çok uygun fiyatlı olması nedeniyle bir çok kişinin çok daha rahat edinebileceği bir ürün indirimlerde nerdeyse bedava:) revlonun bi kalem rujlarını bide fondötenlerimle en kısa sürece deneyeceğim teşekkür ederim

      Sil
  7. benim fondöten arayısım paraya kıyıp YSL almamla son buldu ben hayatımda bu kadar guzel bı fondöten görmedım dıyebılırım ama cok pahalı :) Böyle uygun fıyatlıları da pek severım ama cok kullandıgım bı alan olmadıgından deneyımleme bolumunde tercıh etmıyorum sanırım :D Bıde cok beyaz olunca renk uydurması hakıkaten cok zor oluyo yıne de bu urunun kapatıcılıgı sende mukemmel durmus gercekten tavsıye edılebılır rengı bulunursa 1 kerelık bıle alınır o kadar ıyı :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk sanirim ışıktan yaniltici oluyo ben cok acik tenliyim bu urun bana oldukca koyu karistirmadan kullanmam soz konusu degil aslinda ,en acigini alirim bir daha denk gelirsem. Eskiden bende senin gibiydim ozellikle duyulmus markalari tercih ederdim sonra hobi haline gelince her markayi denemeye basladim ve onceden ne buyuk hata yaptigimi anladim hepsinin bir mualidi varmis buldugum surece o markalara donmem daha :)

      Sil
  8. Fondoten kullanmayı pek sevmiyorum aslında. Sadece çok özel geceler de ama fiyatı oldukça uygun çok açıklayıcı anlatmışsın teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevmiyorsan hic baslama bence, cunku fondotene alisinca go4selde yarattogi o durus sonrasinda olmazda olmaz gibi geliyo;)

      Sil
  9. Fondoten kullanmayı pek sevmiyorum aslında. Sadece çok özel geceler de ama fiyatı oldukça uygun çok açıklayıcı anlatmışsın teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. Bu ürün bende de sivilce oluşturdu. :( Her gün kullanıyorum, fondotene de bir kez alışınca sürmediğinde insan kendini cansız hissediyor. :(
    Blogunuzu takibe aldım,
    http://madamevanille.blogspot.com.tr/
    Ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok koyu ve kalici bir urun bide gunes koruma faktoru olunca sanirim hergun kaldirmadi ciltlerimiz. Eger bir arayisin varsa note aydinlik etkili fondotenini yok okadar kapatmasin dersende rimmel wake me up fondoteni onerebilirim;) geliyorum bloguna..

      Sil
  11. Kesinlikle her gün fondoten kullanılınca sivilce olması normal günlük için daha hafif ürünler gerek ama bu üründen pek memnunum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet guzel bir urun ama agir biraz genelde urunleri basarili bir marka:)

      Sil

Tasarım: Zuri