9 Mart 2016 Çarşamba

Yeni yıldan beklentilerim-MİM


Bu konu için iki kere mimlendim önce Gökçe Yaz dedi ama ben bi türlü yazamadım sonra Özgün de mimleyince dedim ki aynı konu iki kere mimlenme yazma vaktim geldi galiba:)

Sorulara gelirsek;

2016 yılında daha çok yapmayı istediğin şeyler neler?

Ailemle daha çok zaman geçirmek,daha çok eğlenmek,daha çok gülmek daha çok kitap okumak Kısaca güzel olan herşeyi daha çok yapmak..

2016 yılında daha az yapmak istediğin hatta bırakmak istediğin şeyler neler?

Aslında bu soruya alışveriş diyebilirim ama ilk soruya da alışveriş diyebilirim mantık bu soruya cevap yaz diyo ama iç ses 1.sorunun cevabı diyor.. Neyse bu kısmı atlayıp sanırım herşeyi kafama takmaktan ve herşeyi anında sonuçlandırmaya çalışma , ertelememe huyumdan vazgeçsem çok güzel olacak.

2016 yılında ziyaret etmek istediğin yerler nereler?

Yurt içi düşünürsek Kaş diyebilirim bence Türkiye'nin en güzel yeri tekrar tekrar gitmek isterim. Ama yurt dışı dersek Paris ve Barcelona merak ettiğim iki yer. Bu yıl en az ikisi gerçekleşir umarım.

2016 yılında başarmak istediğin şeyler nelerdir?

Böyle net hedefler koymuyorum, hayatın başarmamı gerektirdiği şeyler icin uğraşırım şu ya da bu diye net bir şey yok kafamda açıkçası.


2016 yılında öğrenmek, gelistirmek istediğin yeni yetenekler nelerdir?

Bu da bir önceki  soruyla aynı benim için önüme çıkacak engelleri atlamam icin eksik bulduğum bir yetenegim olursa öğrenmeye gelistirmeye açığım tabiki.

2016 yılında kaç kitap okumayı planlıyorsun?

En az 50 tane okuma hedefim var ama zor görünüyo çünkü nerdeyse 3 haftada 1 kitabı ancak bitirebiliyorum bahane gibi olacak ama iş güç koşturma derken gerçekten vakit bulamıyorum..

2016 yılında başlamak istediğin bir şey varmı?

Evet spora başlayıp yemek içmek kadar normal bir düzene koyabilmeyi istiyorum ama yılın nerdeyse 3 te 1inde olmamıza rağmen haala hiç oralı değilim..

2016 yılı için ne kadar heyecanlısın,iyi şeyler olacağını düşünüyormusun?

Kişisel olarak evet her zamanki gibi güzel bir yıl geçireceğime inanıyorum fakat ülke olarak düşünürsek yıl maalesef hiçde iyi devam etmiyor.

2015 yılından farklı olmasını istediğiniz şeyler?

Türkiye açısından daha huzurlu ve sorunsuz bir yıl olmasını temenni ediyorum...

2016 önce herkese sağlık versin gerisi her zaman çözümlenir..

Kimseyi mimlemicem çünkü senenin bir kısmı bitti bile ama tabiki cevaplamak isteyenler olursa yorum yapan herkes kendini mimlenmiş saysınlar..

Tekrar görüşmek üzere...





15 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim coook uzun zamandir yazamadim bir turlu::)

      Sil
  2. bu mım için ne kadar geç kalmışsın :) elıne saglık ama yine de en azından 3 ay gectı dıyıp atlamamıssın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mimlendigimde zaten şubat ayiydi sona 2.kez mimlenince dedim yazim artik dedim:)) gene kayiplardasin ama gecerken ugradin galiba:)

      Sil
    2. Benim yüzümdeeeen :)) Kalemine sağlık kuzum ama hiiç ipuçları yok seninle ilgili. Hep merak, hep merak.. Olmaz kiii :))

      Sil
    3. Eveeet kisisele cok girmemeye dikkat ediyorum blog yazarken ama merak ettigin birsey varsa solerimmm:))???

      Sil
    4. Tamam o zaman sana özel sorular hazırlayacağım :)))

      Sil
  3. Merhabalar makyajlailgili, ben yaşım itibariyle inanın sizin hızınıza yetişemiyorum.Fakat hiç bir tanıdığım kızımı birbirinden ayırt etmem.Miminize yorum yapmak en uygun gelendi. Biraz da olsa bilgi sahibi oldum.2016 da dilediğiniz her şeyin hayırlısı ile gerçekleşmesi temennimle. Sevgiler. Ece ablanız :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece abla cok tesekkurler yorumun icin ben kasitli olarak cok yazi eklemeye calisiyorum hem blogumun yeni olmasi hemde hizla buyuyup daha cok blog kesfetmek amaciyla hareket ediyorum. Cok kisisele girmeden genel yazilarla gidiyorum blogun amacini cok asmadan hareket ediyorum ama biraz gizem yaratmisim farkinda olmadan galiba;)

      Sil
    2. Sizler bilinçli gençlersiniz.Gizem iyidir, kulağa hoş gelen manası da güzel bir kelime. Önce blogları tanımak en güzeli.Çok güzel düşünmüşsün yavrum.Başarılar dilerim. Sevgilerimle:))

      Sil
    3. 50 kitap vallahi iyi hedef aynı şekil de işte dolayı zaman bulamayanlardanım bazen insanın canını sıkıyor :/ bu arada şu alışveriş olayını ah bende bir azaltabilsem arada tutuyorum kendımi de bazen gereksiz aldığım çok şey oluyor :)

      Sil
    4. Hedef 50 ama gercekler kac olacak bakalim yetisemiyorum;) alisveris hem cok sevdigim hemde durdurmak istedigim bi aliskanlik malesef blogda her aldığımı yazmiyorum cunku zaman zaman kendime kiziyorum:)

      Sil
  4. Ben de pek net hedefli ya da düzenli bir insan değilim, oluruna bırakıyorum :D Bu arada tasarımına ve özellikle nutellalı yukarı çık butonuna bayıldım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten planlayip olmazsa cok canım sıkılıyor buyutuyorum dunya meselesiymis gibi en iyisi akışına birakmak bazen:) tsarima gelince urun cekilislerine hic katilmam ama tadarim cekilisi olunca hadi 1 kere deniyim dedim ve kazandim zuri den o yapti sagolsun nutella puding ve benzerlerini zaten hangimiz sevmiyoruz ki;)

      Sil

Tasarım: Zuri