6 Nisan 2016 Çarşamba

Flormar Beyond Curling Maskara


Yeniden merhaba, biraz aralıklı yazabiliyorum bu aralar ama en az haftada 1 yazı koymaya çalışıyorum yinede tabi.. Bugün bir süre önce Ayaküstü flormar alışverişimde kısaca bahsettiğim rimeli biraz detaylı yazmak istedim. O alışverişimde de söylediğim gibi aklımda olan bir ürün hiç ama hiç değildi zaten normalde flormar maskaralarındanda pek hoşlanmam ama satış görevlisinin ısrarı üzerine deneyip o anda memnun kalınca çok da ucuz olunca alıverdim işte.. Zaten bu anlamda kendimi durdurmam hep çok zor oluyor. 

Biraz bahsedeyim  ve diğer maskaralardan farklımı Anlamaya çalışalım ; içerisinde zeytinyağı  olması öncelikle çok güzel benim için , çünkü hergün maskara kullanan biri olarak besleyici özellikte olması az da olsa içimi rahatlatıyor. Kadife kutulu serinin bir ürünü ve 11mllik, 10 TL yani bedavaya yakın sayılabilir fiyata satılıyor. Silikon bir fırçası yok bu nedenle bazılarımızın hoşuna gitmeyebilir.
Fakat En ilginç kısmı yinede fırçası dip kısmı biraz top gibi ve uzun kıllardan oluşuyor orta kısmı ince ve mini kıllardan oluşuyor en uç kısmı ise biraz daha uzun kıllardan oluşuyor yani klasik fırçalara hiç benzemiyor. Ürünün amacı en ufak kirpikleri bile kaldırıp kıvırmak...başarılı mı derseniz??
Önce kirpiklerimden bahsedeyim oldukça gür ve uzunlar fakat pek kıvrık değiller malesef ,bu durum benim için sorun oluşturuyor çoğu maskarada, E bide kirpik kıvırıcı kullanmayınca Zaman Zaman zorlanıyorum yani istediğim sonuca kadar epey uğraşıyorum. İlk uygulamamda kullandığım rimelin üzerine uygulamıştık ve gerçekten çok iyiydi. Daha sonrasında kendi başına kullandım o derece etkili olmadıysada yinede istediğim hale kısa sürede ulaştım. Fakat bir süredir Essence maskaranın üzerine uyguluyorum ve ozaman gerçekten takma kirpik etkisi oluşuyor hatta ilk sürdüğümde inanamadım o derece başarılıydı. ( görsel koymaya çalıştım fakat resimlerde umduğum kadar netliği yakalayamadım fakat tek tek ayrılmış hacimli ve kalkık kirpiklerim olduğunu rahatlıkla belirtebilirim bu yorum benim dışımda çevremdende gelince emin oldum).
 Ürün bu fiyata kesinlikle alınır fakat dediğim gibi esas etkiyi farklı bir rimel üzerine uyguladığımda görebiliyorum. Bu durumda tabiki karar sizin ama ben sevdiğim ürünlerde stokçu olduğumdan bu ürünüde elimin altında bulundurmaya devam edeceğim.. Yorumlarınızı beklerim..

Tekrar görüşmek üzere...




23 yorum:

  1. Flormar'ın başka bir maskarasını kullanmıştım o çok başarılıydı ama uzun zamandır kullanmıyorum. İçerisin de zeytinyağı olmadı dikkatimi çekti ama dediğin gibi başka markalar bana daha mantıklı geldi :)) essence'ye bakıcam merak ettim farlarını seviyorum zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence ile uyumlari mukemmel ikisini birlikte alirsan harika oluyo;)

      Sil
  2. Göz makyajının vazgeçilmezi rimel. Bakışlara anlam katıyor. Bende uzun ve kıvrık görünmesinden yanayım. Bence de denenebilir. Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eger tek rimel kullananlardan degilseniz deneyin mutlaka;)

      Sil
  3. Rimel kullanmayı çok seviyorum ama 5-6 aydır göz alerjisi yüzünden makyaj uygulayamıyorum. :/ Paylaşım için teşekkürler, aklımda bulunduracağım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok gecmis olsun goz makyaji benim icin en onemli kismi umarim cabuk geçer :) gectigi an edinmelisin bence

      Sil
  4. ESSENCE maskara ı love extremi (pembe olan ) ayrıca ben maskara arayışındayım kısa kirpiklerim var maskarada benim için en önemli olan tek tek ayırması(kesinlikle) ve uzatması bu maskara yeterli olurmu sence veya önerebileceğin başka maskara var mı ? sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence big lashes ile birlikte uyguluyorum onunda yazisini yazmistim karsilastirmalarda.ikisi birlikte bence mukemmel is cikariyorlar. Yine uygun fiyatli olarak maybelline the falsies black drama oldukça basarili bir urun.onermeyecegim urun ise max factor hic ama hic bana gore degil o kadar dogalda olmamali bence;)

      Sil
  5. Bu tür asimetrik fırçalarla benim kirğiklerim hiç anlaşamıyor; ama, Essence üstü uygulayınca takma kirpik gibi duruyor olması ilgimi çekti. İndirimde aklımda olsun :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kıl fircalari pek sevmem ama ikisinin uyumu super oluyo hala 10 tl deneyebilirsin bencede;)

      Sil
  6. Ben kıl fırçaları daha çok seviyorum. Ancak gerçekten çok ilginçmiş fırçası... Acaba bazla nasıl olur diye düşündüm ama başka bir maskaranın üzerinde iyi duruyorsa bence bazla da anlaşır. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede bazlada ayni etkiyi yaratır denemelisin diyim baskada bisey demeyeyim;)

      Sil
  7. Bunu denemekte fayda olabilir:) teşekkürler yazınız için bende essense markasının rujunu kullanıyorum güzel ürünleri oluyor.:)
    sevgiler, bende beklerim..
    http://meleksalman.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede denemelisiniz hem uygun fiyatli hem guzel:)

      Sil
  8. zeytinyağlı bır rımel ılk ez duydum cok ılgımı cektı.güzel gunlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim henuz besleyicilik kismini gormedim

      Sil
  9. Kullanmadigim bir marka mascarada. Firsatim olursa denemek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde aynen oyleydi baska birsey alacakken aldim ve memnun kaldim öneririm; )

      Sil
  10. Hosgeldiniz ve cok tesekkur ederim blogunuza gelicem fakat gfc de takibinizi goremedim;)

    YanıtlaSil
  11. Flormarın bu maskarasını bende kullanmıştım fakat çok fazla memnun kalmadım umarım siz memnunsunuzdur :)

    Bu arada blogunuzu blog keşif etkinliğinden buldum takibe aldım sizde takibe alırsanız sevinirim :)
    http://yesmyldrm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essencele birlikte kullaniyorum ve cok iyi bir uyumlari var bence normalde flormar maskaralarini hic sevmem oysa. Blogunuza geleceğim; )

      Sil
  12. Flormar'ın her ürününü denedim sanıyordum şimdi farkettim hiç maskarasını denememişim. Essence maskaraları çok beğeniyorum bu ara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin sayende essence in kozmeladaki butun maskaralarini aldim flormarda tamamen tesaduflerden ibaret oldu ikisi birlesince bence sahane oldular;)

      Sil

Tasarım: Zuri