9 Nisan 2016 Cumartesi

Yeni bir alışveriş COSMOROLLER / DERMAROLLER


Bugün birçoğunuzun zaten bildiği ve kullandığı bilmeyenlerin ise bu yazıdan sonra haberdar olacağı bir bakım ve tedavi ürününü yazmak istedim. Ben güzellik merkezlerine gidip saatlerimi harcamaktan hoşlanan biri değilim nekadar iyi bir yer olursa olsun hem üşeniyorum hemde hijyen anlamında rahat edemiyorum bu nedenle cilt bakımında evde Maximum ne yapılabilir araştırmasına başladım ve Cosmoroller ile karşılaştım.
 Bu ürün bir çok güzellik merkezinde kullanılıyor önce yapısından sonra amaçlarından biraz bahsedeyim

Ürün dönen silindir bir başlık üzerinde titanyum/ paslanmaz çelik mikro iğnelerden oluşuyor, 0.25 mm ile 3mm arasında kullanım amacınıza bağlı olarak değişiyor iğnelerin boyları. Resimde detaylı olarak görebilirsiniz

Ürünün amacına gelirsek ; cildinize zarar vermeden beynin yara iyileştirme mekanizmasını harekete geçirip o bölgeye çok daha fazla kollajen üretimi sağlayarak
  1. Akne izlerini
  2. Geniş gözenekleri
  3. Saç dökülmesini
  4. Çatlak ve selülitlerin giderilmesini
  5. Göz altı problemlerini
  6. Cilt lekelerini Tedavi etmek. 
Bunun yanısıra yaşlanmayla mücadele edip mevcut kırışıklıkları açıp yenilerinin oluşmasını engellemek
Cildi gerginleştirdi,dolgunlaştırır elastikiyeti artırmak.

İşte bütün bunları okuyup internette bir sürü araştırma yapınca üründen edinmeye karar verdim hangisini seçtiğime gelecek olursak, ben cilt bakımıma ek olarak kullanmayı düşündüğümden ve cildimde önemli bir problem olmadığından 200 titanyum iğneli olanı tercih ettim(paslanmaz çelik iğneler belki daha dayanıklı fakat metal alerjisi ihtimalini göz önünde bulundurduğundan tercih etmedim)
Benim aldığım model yüzde göz altlarında ve saç diplerinde kullanılabiliyor. Ben ürünü kullandıktan sonra hemen cilt yenileyici bir maske ve serum kullanarak krem emilimine 200 kat artırmayı amaçlıyorum. 



Kullanımına gelirsek ; cildinizi sanal olarak parçalara ayırıyorsunuz ve bu parçalarda ileri geri hamlelerle sanal yıldızlar çiziyorsunuz aşağıda resimde daha net anlayabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken ilk nokta kullanmadan önce iğnelerin üzerine antiseptik bir sprey(yanında 50ml lık geliyor) yada alkol sıkmanız ve kuruduktan sonra işleme başlamanız. Diğer önemli nokta da uygulama bölgesini Her ileri geri hareketi 1 sayarak en az 8 en fazla 12  kez taramak. Bu şekilde 250 ila 400 arası mikro kanal açıyorsunuz hemen uygulayacağınız serum ,krem, yada maskeyi uygulamalısınız çünkü kanallar çok kısa sürede kapanacak.

Cildiniz temizken uygulamalısınız ürünü kendinizden başka kimseye kullandırmamalısınız ve tabiki her ihtimale karşı önce küçük bir bölgede denemelisiniz. Ben ürünü internet üzerinden 55 TL ye edindim. Haftada 1 kez yaklaşık 2 ay boyunca uygulayacağım sonucu gözlemlediğimde yazıyı yeniden güncelleyeceğim.
Aranızda ürünü kullanan memnun olan veya olmayan varsa yorumlarınızı bekliyorum çok araştırdığım bir ürün oldu merak eden olursa elimden geldiğince ve araştırdıklarımdan öğrendiğim kadarıyla yanıt verebilirim tabi , fakat yinede herbirimizin Cilt yapısı hassasiyeti farklı o yüzden dikkat etmekte fayda olduğunu  tekrar belirtmek isterim..

Yeniden görüşmek üzere...


21 yorum:

  1. Bana mantıklı geldi, kullanım sonrası yazınızı heyecanla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalim neler olacak o kadar cok arastirip videolar ve yazilar gordum ki dayanamayıp aldım bakalim:)

      Sil
  2. Yazınızı hızlıca şöyle bir göz gezdirdim, hepsini okuyamadım kusura bakmayın. Eğer danışmadıysanız doktora danışıp kullanmanızı öneririm.
    Sevgiler.
    Bende bloguma beklerim: https://caganerkan.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim danisabilecegim maksimim kisiye danismanin ötesinde cok arastirdim uygulayip gorucez hep birlikte, blogunuzu ziyaret edecegim.

      Sil
  3. Ben de daha önce bu ürünleri araştırmıştım.Yaş sınırı var mı bilmiyorum ama bence kullanmak için daha erken benim için.Güle güle kullanın.Etkilerini çok merak ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitenin danismaniyla gorustum arastirdiktan sonra cildimde problem olmadigini sadece bakim amacli aldigimi ve sadece ufak tefek sivilce izleri oldugunu soyledim aslinda 0.5 yeterli dediler ama ben tık daha yukarı çıktım bakalim noolucak ;) tesekkur ederim.

      Sil
  4. İlgi çekiciymiş... Kullanım sonucunu merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence cok mantikli gorunuo ama tabi kullanmadan bisey diyemiyorum henuz baslayamadim bakalim sona hep beraber sonucu incelicez;)

      Sil
  5. Güle güle kullan canım. Ben de sonucunu merakla bekleyeceğim. Bununla kullanmak için farklı bir krem mi aldın yoksa normal nemlendiricini mi kullanacaksın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederimmmm m;) ben cilt yenileyici serumla kullanicam fakat normal krem ve maskelerlede kullanılıyor gozenekleri actigi icin etkisi 200 kat daha fazla oluyomus enaz.

      Sil
    2. Hafta sonu ilk uygulamami yapcamm;)

      Sil
  6. Ben de geçen eczanede gördüm ve epey merak ettim... umarım yararını görürsün, deneyim yazılarını merakla bekliyorum. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. Bi kullanmaya baslayabilirsem 1 ay sonra fln sonuc yazicam;)

    YanıtlaSil
  8. ilk defa böyle bir ürün görüyorum Sonucu merakla ve heyecanla bekliyorum.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Hiç duymadım daha önce ama çok merak ettim.. Fiyatı da uygun gibi görünüyor aslında, bir araştırma yapacağım ben de.. Paylaşımın için teşekkürler, izlenimlerini merakla bekliyorum ürün hakkında.. :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta sonu ilk kullanimimi yaptim igneler can yakacak kadar kuvvetli degil ama bittikten sonra hafif ve cok kisa suren bir sızi birakiyor serum yada krem uygulandigi an geciyor bakalim sonuc nasil olacak;)

      Sil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Çok merak ettim açıkçası memnun kalırsan almayı düşünürüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildimde pek sorun yok o yuzden bakim amacli aldim daha 1 kere kullandim 1 yada 2 ay kullanip sonuclarindan bahsedecegim:)

      Sil

Tasarım: Zuri