21 Mayıs 2016 Cumartesi

Flormar Toz Pudra

Herkese merhaba yeniden,

Yazılarımın tarih arası biraz açıldı eski sıklığına geri döndüreceğimi düşünüyorum artık.
Bugün çok uzun süredir kullandığım fakat aklıma yazmak hiç gelmeyen bir pudradan bahsedeceğim. Belki bir çoğunuz kullaniyorsunuzdur Flormar Loose Powder ....bence piyasadaki en iyi sabitleme pudralarindan biri. Bendeki 02 rengi belli belirsiz çok hafif yok denecek kadar az bir sarılık var yok gibi diyebilirim.

Ben kuru bir cilde sahibim aslında pek pudra kullanmam zaten bu pudrayıda alalı yıllar oldu çok bereketli bitmiyor ama 3-4 ay ömrü kaldı. Açılmadan ömrü 5 yıl açıldıktan sonra 1 yıl. Ben toz ürünlerde açıldıktan sonrada uzun yıllar kullanıyorum yanlış bir uygulama belki ama şimdilik bir sorun yaşamadım umarım ilerde de yaşamam.

Göz altlarımı ve ıslak bitişli fondötenlerimi sabitlemede kullanıyorum kalıcılıklarını artırıyor ve renksiz bir ürün olduğundan oldukça işime yarıyor. Kullanım olarak preslenmiş ürünlerden daha çok beğeniyorum çünkü dozunu ayarlayabiliyorum ve daha doğal durduğunu hissediyorum. Kutunun  üzerinde orta boyutta delikler var kutuyu hafif salladığınızda tozlar geliyor ben kendi ponponu yerine RT nin contor Brush ile göz altlarımı ve kirpiklerimi pudralıyorum.yüzüme süreceksemde büyük boyutlu fırçalar kullanıyorum. Bunun dışında kapağına dökerek de kullanabilirsiniz

Uzunca bir süredir pahalı ürünler yerine muadillerini almaya başladım çünkü aynı işi gören uygun fiyatlısı varken diğerlerini almanın mantıksız olduğunu yeni anladım malesef...Bu pudrada Oldukça uygun fiyatlı indirimsiz 25-30 TL arası indirimde yarı yarıya düşüyor bence eğer pudraya ihtiyacınız varsa şans vermelisiniz. İçeriği diğer pudralar gibi çok temiz değil dikkat edenleriniz varsa   Diye bu durumu da belirtmek istedim.

Şimdilik söyleyeceklerim böyle,tekrar görüşmek üzere...


20 yorum:

  1. Bende almak istiyorum ama tercihimi Gosh'dan yana kullanıcam sanırım bununda iceriği biraz kötü malesef. Teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gosh urunlerinide cok begeniyorum gercekten simdid3n gule gule kullan:)

      Sil
    2. Dayanamayıp Flormardan aldım bakalım sevcek miyim :))

      Sil
    3. umarim memnun kalirsin kendi ponponunu kullanma bence fircayla daha basarili ve dogal sonucu:)

      Sil
  2. Merak ettiğim ama kullanmadığım bir üründü anlatım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım kullandığında sende memnun kalırsın:)

      Sil
  3. Flormar ürünlerini genel olarak çok seviyorum :) Fiyat olarak da sitesinde indirime gidiyor o zaman bakabilirim :))

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. merak ettiğim bir ürün deneme şansım olmadı. yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Henüz denemedim fakat iyi bir ürüne benziyor :)
    Ben de bloguma beklerim, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyat performans acisindan oldukca guzel bir urun;)

      Sil
  7. İndirimde aldım ama daha denemedim yazın elim daha çok gidecek gibi 😊 Bazı muadil ürünler pahalilarinin yaninda daha iyi iş çıkarabiliyorlar şans vermek lazım. Güle güle kullanın 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben kaliciligi artirmak icin kullaniyorum zaten cok bereketli bitmek bilmiyor baslayjnca göreceksin:)

      Sil
  8. Ben de kuru ciltliyim ama pudraları makyajımı sabitlemek için çok ince bir şekilde kullanıyorum. Evi de pudra doldurdum, anlamsız bir şekilde :)) Transparan pudraları çok seviyorum. Ben de senin gibi pudra yapılı ürünlerde kullanım ömrüne dikkat etmiyorum fazla ama likit ürünler için bu konuda dikkatliyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayni bende oyleyim kuru cilt ama bir suru pudra ve toz ürün:) durudurdum bir suredir kendimi ve aynen senin gibi cok ince bir sekilde kullanmaya calisiyorum. likit urunlerden bende korkuyorum;)

      Sil
  9. Göz altını kurutmuyorsa aklımda olsun :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuru bir cildim ve goz altim var simdiye kadar bir sorun yasamadim umarim memnun kalirsin aldiginda:)

      Sil

Tasarım: Zuri