8 Aralık 2015 Salı

FIRÇALARA DEVAM...

Yeniden merhaba hepinize, bugünkü konuğumuz;

ECOTOOLS 6 parça Göz Fırça Seti

Sanırım artık fırçalara olan merakım ortada:) bu nedenle elimde bulunan bazı fırçaları makyaja yeni başlayanlara ya da fırça kullanmayanlara bir fikir verebilmek adına Peş peşe yazdım ki tercih etmeniz kolaylaşsın...

Bu set sanırım benim ilk göz fırça setim olabilir internetten sipariş verdiğimde böyle mini boy geleceğini bilmiyodum fakat sonradan çok işime yaradı çünkü her yere yanımda taşıyabileceğim boyutlardaydı.. Ürün bez bir çantada geliyor 6 parçanın birini bu çanta oluşturuyor, zaman Zaman  ufak tefek makyaj malzemelerimi yanıma alırken bile kullanabiliyorum. Setle ilgili tek enteresan nokta  bazı fırçalara verilen ,ürünlerle ilgisi olmayan isimler:)..

Bambu saplardan koyu renk kıllardan oluşan bu fırçalardan biraz bahsetmem gerekirse;

1- SMUDGE BRUSH(dağıtma fırçası):

Bu minik bir kalem fırça, alt kirpik diplerine far uygularken,göz pınarlarını aydınlatırken kullanabileceğiniz bir ürün.

2-LARGE EYE BRUSH(Büyük,Göz Fırçası):

Bu fırça sette en çok kullandığım ürünlerden biri göz kapağınızın tamamına yayacağınız farınızı en fazla iki seferde tamamlamış oluyosunuz çok pratik fırçalardan.

3-PETITE EYE SHADING BRUSH(Küçük Gölgelendirme Fırçası):

Koyu renk farlarla noktasal işlem yapmada,alt ve üst kirpik diplerine çizgi şeklinde far uygulamada, hatta yüzünüzdeki ufak hataları kapatmada kullanabileceğiniz güzel bir ürün.

4-HIGHLIGHTING BRUSH(Aydınlatıcı Fırçası): Bazılarınız benim gibi bunun aydınlatıcı fırçasıyla ne ilgisi var dicektir mutlaka,ne düşünerek bu isimİ vermişler hiç anlamadım, bu bariz bir karıştırma fırçası ve dağıtma fırçası, en çok kullandıklarımdan..

5- ANGLED CREASE BRUSH(Açılı Fırça): Katlanma bölgesi için tasarlanan bu fırça bu bölgeye gerçekten iyİ gölge veriyor aynı Zamanda gözümüzün dış noktasına gölge amaçlı koyu renkle yapılan    Yatay v harfini çizmedede başarılı.

 Fırçaların kullanım alanları böyle ,temizliğine gelince ufaklar dolayısıyla çabuk yıkanıp kolay kuruyorlar şuana kadar herhangibir kıl dökme sorunu da yaşamadım. Eğer uygun fiyatlı ve tüm göz işleminizi bitirebileceğiniz bir başlangıç fırça seti istiyorsanız o ürün bence budur ,indirimlerde 25TL ye bulunabiliyor.

Tekrar görüşmek üzere...



4 yorum:

  1. ben çok seviyorum bu fırçaları fiyatına göre beşerılı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minicik ve kullanislilar ama ben bu ara ali expressten firca almaya takmis durumdayim:))

      Sil
  2. Benim bloğa bir uğrasan ya güzel bir mim hazırladım ve seni mimledim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben senin bloguna her daik gelioruumm bak az sona yine ordayim:))

      Sil

Tasarım: Zuri