9 Aralık 2015 Çarşamba

FLORMAR CONCEALER PALETİ


CAMOUFLAGE CONCEALER PALETTE

Bu adındanda anlaşılacağı üzere bir kamuflaj,kapatıcı paleti. Flormar  kapatmamızı gerektirebilecek her kusur için gerekli rengi koymuş bu palete,ilk bakışta far paletlerinden bi farkı yok gibi görünsede kremsi yapıda 5 kapatıcı ürünü barındırıyor 1i fırça 1i sünger aplikatör olmak üzere iki uçlu bir fırçada içinden çıkıyor. Plastik kabında 7.5 gr.lık bir ürün,açıldıktan sonra 12 aylık bir ömrü var. 

Gelelim renklerine ve amaçlarına; uygulamadan önce ürünlerin toplanıp kalmaması için cildi nemlendirmemiz gerekiyor.
Palette gördüğünüz her renk uygularkende önce aynı renginde çıkıyor ama korkmayın dağıttıkça açılıyor renkler. Paletin amacı göz altı problemlerini tamamen gizlemek fakat yüzünüzde kapatılacak diğer bölgelerede uygulayabiliyorsunuz ve Fondoteninizin altından belli olmuyor.

Lila renk; solmuş sarımsı tonlara aydınlık kazandırmaya yarıyor, benim en az kullandığım renk bu şimdilik diğerleri yeterli geliyor.

Yeşil renk; Daha önce başka bir markada kullandığım bu renk sivilce ve leke gibi kırmızımsı izleri nötrlemeye yarıyor ve ben bunu oldukça başarılı buluyorum Fondoteninizin altına sürüp bir denemelisiniz. 

Somon rengi; göz altı kusurlarını kapatmada corrector(renk düzenleyici) olarak kullanılıyor benim en çok kullandıklarımdan.

Pembe renk; mavimsi yeşilimsi göz altı morluklarını kapatıp aydınlık bir görüntü vermeyi amaçlıyor fakat ben somon rengi kapatıcılık üzerine uyguluyorum daha başarılı bir sonuç çıkardığını düşünüyorum.

Açık bej rengi; paletteki en açık renk bu kaş altı göz altı ve aydınlatmak istediğiniz tüm noktalarda kullanabiliyorsunuz.

Ben ürünü içinden çıkan fırça yerine parmaklarımda ısıtarak uyguluyorum tüm kapatıcılarda bu yöntemin daha iyi olduğuna inanıyorum. Benim çok severek kullandığım bir ürün ,indirimsiz 27 TL  fakat flormar sık sık indirime girdiğinden 15-16 TL ye yakalayabilirsiniz.

Tekrar görüşmek üzere:)


6 yorum:

  1. Merhaba, blogunuzu twkibe geldim bloguma beklerim

    YanıtlaSil
  2. bi dahakine kesinlikle buna bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Indirimde yakalayinca hic fena bir urun degil:))

      Sil
  3. Merhabalar blogunuzu çok beğendim. Bende bloguma beklerim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) bloguma gelen takip eden herkesi takip etmeye calisiyorum tabiki blogunuza gelirim.

      Sil

Tasarım: Zuri