20 Aralık 2015 Pazar

RUJ ZAMANI....

FLORMAR SUPERMATTE LIPSTICK - 212-Vintage Pink

Pazar günü alışveriş ,dinlence ,eğlence zamanı bence,  o yüzden bende dinlenirken  bloğa bir ruj yazısı yazmak istedim bugün.
Aslında  uzunca bir süredir mat rujlara takmış durumdayım  özellikle kış aylarında çok hoş durduklarını düşünüyorum,bunlar içinde en sevdiğimde şüphesiz  daha önce yazısını yazdığım ve burdan ulaşabileceğiniz Golden Rose Velvet Matte Serisi. Bu gruptan fırsat kaldıkça diğer markaların mat rujlarınada bakıyorum.

Bugünkü konuğumuz ise yine uygun fiyatlı rujlar kategorisinde yer alan Flormarın süper mat rujlarından 212-vintage Pink.


Renk okadar kullanışlı ki içerisinde pembelik,bordoluk hatta hafif turunculuk bile var bence tam bir kış rengi baktığınızda gerçekten çok güzel görünüyor. Sanki içinde hafif  nem tanecikleri var gibi görünüyor bu belki bir çoğumuzun istediği şey ama ben mat dediğimiz an gerçekten çok mat bir görüntü beklentisine giriyorum. Hafif nemli görünen yapısı kolay uygulama sağlar gibi dursada sürmeden önce eğer lip Balm kullanmazsanız  veya uygulamayı fırçayla yapmazsanız epey zorlanıyorsunuz. Bu aşamaları atlattığımızda duruşu,rengi gayet hoş, her mat ruj gibi bende  kurumaya yol açıyor tabii. Ben kalıcılık konusundada fena bir sonuç almadım ama gün içinde hafif parçalanmalar olduğundan tazeleme ihtiyacı hissettim.
Bu ruj serisinin renklerini ve duruşlarını gerçekten beğeniyorum bu nedenle mat ruj olarak düşünmeyerek renkleri için almaya devam ederim fakat Mat ruj olarak ise haala daha güzelini bulamadığım ve çok uygun fiyatlı golden rose ilk tercihim olarak devam edecek gibi:)

Sizin yorumlarınızı ve renk önerilerinizi de beklerim..

Görüşmek üzere...


4 yorum:

  1. Kirmizi ruj oje gördüm mü dayanamam. Çok güzwl sanirim yilbasina kadar bu tonlari bol bol görürüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kirik bi renk gubluk kullanima cok uygun, Kirmizida golden rose 18 numara favorilerimden biri yilbasindan once yazısını yazmaya çalışıcam :)

      Sil
  2. Yılbaşı gecesi kullanılabilir. Kırmızıya da çok yakın koyu olması güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiremitle bordo karisimi gibi sanki degisik ve guzel bir renk her daim kullanıma uygun sadece sürümü biraz zor

      Sil

Tasarım: Zuri