12 Aralık 2015 Cumartesi

SAÇLARIMIZI ŞIMARTALIM...

AVON NATURALS HAIR CARE -STRAND STRENGTH-Durulanmayan Bakım Kremi



Bu ürünü alalı epey zaman oldu diğer bakım kremlerim bitmediğinden kullanmamıştım 2 aydır kullanıyorum beraber inceleyelim.

Ürün Polonya'da üretilmiş 125 ml lik bir tüpte geliyor içerisinde kayısı özü ve Shea yağı bulunuyor bu yağdan bu yazımda bahşetmiştim. Tüpü açtığınızda sizi kayısılı şekerli bir koku karşılıyor hatta sırf bu kokunun saçlarıma geçmesi için defalarca kullandım:)
Özellikle kuru ve yıpranmış saçlar için öneriliyor, saçların kırılmasını engellemeyi ve canlandırmayı vaad ediyor ben başka bakımlarda uyguladığımdan bu etkilerini çok fazla gözlemleyemedim fakat nemlendirmesi ve verdiği yumuşaklık gerçekten başarılı..
Kullanımına gelecek olursak nemli saçlarınızı eşit parçalara ayırıp uygulamanızı söylüyor ürün ,fakat ben sadece uçlara  uygulama yapıyorum çünkü kremsi bir ürün her nekadar ağırlık yaratmasada tüm saça uygulandığında yağlanmaya sebep olabilir. Uygulama esnasında kremi rahat bir şekilde saçlarınıza dağıtabiliyorsunux ve yapış yapış bir his de bırakmıyor.

Ürünü 5-7 TL arası bir fiyata almıştım açıldıktan sonra 12 aylık bir süresi var eğer sizde saçlarınızda böyle tatlımsı kokulardan hoşlanıyorsanız bu fiyata verdiği koku,nemlendirme hissi ve yumuşaklık için bi denemenizi öneririm.
Deneyen varsa yorumlarını beklerim..

Sonraki üründe görüşmek üzere...




5 yorum:

  1. bu krem benim en sevdiğim avon ürünlerinden biridir. saçlarıma çok faydası olduğunu düşünüyorum. yıllardır toplamda 9-10 tüp bitirmişimdir heralde. kokusu da verdiği yumuşaklık da bir harika :)
    http://evriminblogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen tesadufen almıştım ama bende nemve yumusaklik acisindan memnun kaldim ama o kokusuuu kayisi ağaçları sacimda resmen:))

      Sil
  2. Güzel bir ürünmüş güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim sirf kokusu icin bile alinabilir:) ve de hosgeldiniz

      Sil

Tasarım: Zuri