18 Aralık 2015 Cuma

Sivilcelere Veda

NİYA DERME -Gece Kremi-


Bugün sivilcelerle mücadeleye yardımcı bir üründen bahsetmek istedim.Bu ürünü bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine eczaneden almıştım hatta ürünün üretim yeri Derman Eczanesi olarak geçiyor.
Önce biraz üründen sonrada etkilerinden bahsedeyim. Ürün 20 ml. mavi küçücük bir plastik kavanozda yer alıyor fakat böyle minik olduğuna bakmayın çok koyu kıvamlı bir krem olduğundan vede her zaman kullanmak gerekmediğinden bitmek bilmiyor. 
Üzerinde  'sivilcesiz düzgün bir cilt için ' ibaresi yer alıyor.

Benim kullanımıma ve etkilerine gelirsek; tabiki sürer sürmez geçirdi falan diyemem fakat cildinizi makyajınızdan tamamen arındırdıktan sonra  akşamları sivilce olan bölgelerinize sürüyorsunuz ürün koyu kıvamlı olduğundan cilt anında emmiyor bu yüzden yedirmeye uğraşmayın. Sabah duruluyorsunuz ve sivilcenin kuruduğunu  yada söndüğünü görüyorsunuz yani ürün aslında bence amacına uygun ,1 kullanımda sıkıntılı görünümü ortadan kaybedip kapatıcıyla sivilcenizi yok edecek kadar kurutmaya yardımcı oluyor bir kaç gün kullanırsanız eğer kapatıcıya gerek bile kalmayacaktır ama gerçekten cildi kurutucu bir ürün olduğu için kuru cilde sahip olanların sadece sorunlu bölgeye uygulamasını öneririm.

Bu ürünü alalı çok uzun bir süre oldu dediğim gibi uygulama ufak bölgelere olduğundan kolay kolay bitmiyor hatta yarılayamadım bile , fiyatı eczanelerde 19-22 TL arasında değişiyor. Fiyat performans açısından uygun bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Bundan sonra yani bitirebilirsem eğer herkesin çok överek bahsettiği SUDO KREMi denemek istiyorum. Sonrasında yoluma hangisiyle devam edeceğime karar verebileceğim.

 Aranızda bu iki kremi de kullanıp farkı gözlemleyen varmı???


8 yorum:

  1. Çok iyiymiş, bu aralar sivilceler alnımı sarmışken alsam iyi olucak ^-^ çok güzel bi yazı olmus :*

    YanıtlaSil
  2. çok sanslıyım sadece dönemsel sivilce sorunuyla ugraşıyorum o da kısa sürede geçen 1-2 sivilciden ibaret

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende zaman zaman kullaniyorum oyuzden 20ml olmasina ragmen yarilayamadim bile :)

      Sil
  3. Ne çekmiştim sivilcelerden tam 2 buçuk yıl! Çok şükür geçti ama yine de bu tarz yazıları okuyorum. Malum sivilce bu güven olmaz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kisa surede kurtaricilara hepimizin zaman zaman ihtiyaci oluyor bu urunde iste onlardan bi tanesi:) ama umarım hic ihtiyacimiz olmasin

      Sil
  4. Ben de ufak tefek çıkan sivilcelere ve alın bölgemdeki minik sivilcemsi şeylere çare arıyorum.doktorun verdiği karışımı sürdüğüm zaman hepsi geçmişti ama ilaç bitince geri geldiler.önceden imex kullanıyodum.ama değiltirdim ve isotrex verdi eczaneci.ufak sivilceler için bunu da sorayım eczaneye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalin kivamli bir gece kremi yatarken suruyosunuz kalin bir sekilde ve yedirmiyosunuz sabaha etkisini gosteriyor ufak tefek durumlarda tabi.

      Sil

Tasarım: Zuri