17 Aralık 2015 Perşembe

YAĞSIZ YÜZ NEMLENDİRİCİSİ

NEUTROGENA- Yağsız Yüz Nemlendiricisi



Bu ürünü bulduğum için gerçekten çok şanslıyım. Kurudan normale dönük bir cildim var (ozaman yağsız nemlendirici senin neyine diyenler olabilir ) fakat nemlendirici konusunda bir türlü doğru ürünü bulamadım  cildim kuruyor, pullanıyor,fakat nemlendiriciyide kabul etmiyordu bir türlü ve sivilcelenmeyle sonuçlanıyordu yıllarca çözemediğim bu durumu şimdilik neutregena benİm için çözdü gibi görünüyor umarım ilerleyen zamanlarda bu durum değişmez.

Şimdi ürünü incelemeye başlayalım; bu ürünün hem sadesi hemde pembe greyfurtlu olanı var ,benim tercihim pembe greyfurtlu olan oldu. 50 mllik minik  yassı bir tüpte geliyor ürün , kapağı sımsıkı kapanıyor ve tahmin ettiğiniz gibi greyfurt kokuyor :) benim hoşuma gitti ama bu tip kokulardan hoşlanmayalar klasik olanını tercih etmeliler tabi. Açıldıktan itibaren 12 ay içinde bitirmeniz gerekiyor zaten hergün uygularsanız bu sürede bitmeme ihtimali pek yok.
 Vaatlerine bakarsak;
- 24 saat nemlendirme sağlar.
- sivilcelerin azalmasına ve yeni sivilce oluşumunun önlenmesine yardımcı olur.
- pembe greyfurt aroması cildinizi ferahlatır.
- gözenekleri tıkamaz.

Vaatler bu şekilde benim açımdan gerçeklerse; nemlendiriyor ve  ürün cilde çok kolay nüfuz ediyor 24 saat boyunca o hissi korurmu bilemem ama bende etkisi 2 saat falan sürüyor. Sivilcelere gelirsek cildimde pek sivilce yok yenilerinde oluşmadı fakat ürünle bir ilgisi var mı buna emin olamadığımdan yorum belirtemiyorum. Ferahlamaya gelirsek evet sürdüğünüzde çok güzel bir ferahlama hissediyorsunuz kokudan mı yoksa nemden mi bilmiyorum ama güzel bir his..

Kullanımına gelirsek; gözlere temas etmeden cildinize ve boynunuza sabah akşam sürmeniz öneriliyor. Ben sadece cildime makyaj öncesinde ve makyajımı temizlediğimde uyguluyorum,cildimde kullandığımdan bu yana kuruluk hissi azaldı pullanma ise yok diyebilirim bu nedenle önerebileceğim nemlendiriciler arasında; fakat söylemem gereken bir nokta var ki içeriğinde paraben türevleri ve parfüm bulunuyor özellikle bu duruma dikkat edenler varsa diye belirtmek istedim.

12 TL ye aldığım bu ürünü ben severek kullanıyorum sizlerin ürünle ilgili yorumunuz var mıdır???


3 yorum:

  1. Merhaba,
    Blogunuzu yeni keşfettim. Sizi takibe aldım, bana da beklerim. Sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldinizzzz tabiki iadeyi ziyaret yapacagim hemen :))

      Sil
  2. bu seriyi çok seviyorum temizleme jeli,peelingi benim favorim ama bunu denememiştim denemek isterim

    YanıtlaSil

Tasarım: Zuri