1 Ocak 2016 Cuma

Günlük Cilt Makyajı Temizliğim

Bugün ürünlerdeki bahsetmek yerine cilt temizleme rutinimden bahsetmek istedim her akşam yaptığım pek değişmeyen standart uygulamam ve ürünlerim...



Önce göz makyajımı çıkarmakla başlıyorum bunun için bir çok ürün kullandım fakat çift Fazlı ürünlerin bana daha yardımcı olduğunu farkettim ve şu sıralar uygun fiyatlı daha önce yazısını yazdığım  diadermine göz makyaj temizleyicisini kullanıyorum olumsuz yorumların aksine ben memnunum sadece sonrasında kurutma yaptığından nemlendirici ihtiyacı hissediyorum.

İlk aşamayı bitirdikten sonra artık çoğumuzun bildiği GARNIER makyaj temizleme suyunu tercih ediyorum ve tüm yüzümü gözlerim dahil bir kez de bu suyla siliyorum makyajımın %90lık kısmının bu aşamada temizlendiğini söyleyebilirim.

Üçüncü ve son aşamaya gelirsek yine kendisinden ilk blog yazımda bahsettiğim hatta bir çok kişinin alıp kullanmasına vesile olduğum Himalaya herbals yüz yıkama jeli ve bununla beraber kullandığım Braun yüz temizleme cihazı Se810. Bu ikiliyle yüzümü toplamda 40 sn yıkayıp sonra duruluyorum ve kalan % 10 lüks kısımdanda böylelikle tamamen kurtulmuş oluyorum.

Bütün bu aşamalardan sonra cildimi bir tonikle veya Gül suyuyla siliyorum ve nemlendiricimi,göz çevresi kremimi ve dudak Balmımı sürüp günü kapatmış oluyorum. Bu ürünlerde isim vermiyorum çünkü bu hepimizin cilt tipine göre değişiyor ve hatta ben kendi kullandıklarımıda düzenli olarak değiştirerek kullanıyorum. Benim günlük makyaj temizliğim bu şekilde sizin kullandığınız temizleme ürünleri neler???


10 yorum:

  1. Garnier makyaj temizleme suyu benimde sürekli kullandığım bir ürün. Göz makyaj temizleyicisi olarak ben iki yıldır bebek şampuanı kullanıyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebek sampuani mi ilk kez duyuyorum e sonra durulamak gerekir ayrica islem yaratir:)

      Sil
  2. Önce göz makyaj temizleyicisiyle temizliyorum.Ardından tekrar bebek şampuanı ile yıkıyorum:) Biraz zahmetli oluyor.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sampuan hic dusunmemistim belki bigun denerim ,ben yuz temizleyici cihaz ve jel kullanmaktanda keyif aliyorum:)

      Sil
  3. Acaba makyaj temizleme suyunu yüz yıkama jelinden sonra uygulamak bir değişikliğe sebep olur mu? Yani olması gereken bi' sıralaması varmı ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzman degilim tabiki ama Bana kalirsa yuz yikama jelinden sonra makyaj temizleme suyu uygulamak dogru degil cunku makyaj temizleme suyuda olsa icinde kimyasallar mevcut bu yuzden son asama suyla kopurerek kalan tum kimyasallari temizleyecek bir urun olmali diye dusunuyorum.yuz yikama jelinden sonra bence tonik yada gulsuyu uygulamak yeterli bana kalirsa:)

      Sil
    2. Aslında doğru diyorsunuz, çok mantıklı geldi bana ^o^ Teşekkür ederim :*

      Sil
    3. Rica ederim canım :)

      Sil
  4. canım bende çok işlem yaparım çıkarırken ; kısa zamanlarda bebek şampuanını dene tüm makyajı tek seferde çıkarıyor ve göz de yakmıyor :) temizleme jeli gibi köpürerek çıkarıyorsun makyajını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vaktim olmadiginda deneyecegim bu braunun cihazindan da cok memnunum bebek sampuaninida onunla kullancam bakalim belki jel yerine hep onu kullanirim sonra:)

      Sil

Tasarım: Zuri