19 Ocak 2016 Salı

Koyu renk ojelerle mücadele

Bugün çok uzun olmayan bir ürün yorumu yapmak istedim , daha çok yeni keşfettiğim bir oje çıkarıcı..

AGİSS OJE SİL

Bu ürün tamamen tesadüfle aldığım bir ürün oldu asetonum bittiğinde karşıma çıkan ilk dükkanda denk geldim , koyu renkleri çıkardığı yazıncada özellikle denemek istedim.

Önce bir özelliklerine bakalım;

100 ml lik mavi renkte bir oje çıkarıcı, alırken aseton içermediği dikkatimi çekmemişti o kadar hızlı almışım ki kullanınca ve memnun kalınca içeriğine baktım.
Açıldıktan sonra 12 aylık bir ömrü var ve Kozmotek firması tarafından üretiliyor.

Tırnakları kurumaya karşı korumayı,nemlendirmeyi,beslemeyi vaad ediyor. Yıpranmayı engelleyerek kırılmalara karşı koruduğu ve beyaz lekelerin oluşumunu engellediği de yazılmış.

Özellikle koyu renkli çok katlı sürülmüş ojeleri ve sedefli yada özel effektler sağlayan ojeleri çıkarmakta çok etkili olduğu belirtilmiş..

Ben kış aylarında siyah ve bordo tonda ojeler sürmeyi seviyorum fakat bunları tırnağımdan tamamen çıkartmak gerçekten işkence, işte bu oje sil tam da bu noktada devreye girip beni bu dertten çok da uğraşmadan kurtarmayı başardı. Bu yüzden bende Bu durumu fark ettiğim anda yazmak istedim belki sizinde çok dikkatinizi çekmeyen bir markadır  ve böyle bir arayışınız vardır. (çünkü ben bu markayı ilk kez gördüm -yada ihtiyacım olduğu için fark ettim -)  çok da ucuzdu ama fiyatını şuan hatırlayamıyorum.
 En kısa sürede büyük boyu varsa alacağım ürün budur, vaatlerinin diğerlerini çok farketmedim ama benim için en önemli işlevi yerine getirdiği için diğer vaatler bakım ürünleriylede gerçekleştirilebilir diye düşünüyorum.. Unutmadan söylemem gereken bir noktada biraz ağır bir kokusu oluşu bunun dışında diğer asetonlardan farkı ojeyi gerçekten çok zorlamadan söküp atması.. Bu ürünün yorumunu burda bitiriyorum ve denk gelirseniz denemenizi tavsiye ediyorum.


Tekrar görüşmek üzere..


12 yorum:

  1. En güzeli sürmemek :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da bi seçenek tabi ama benim seçeneğim değil :)

      Sil
  2. En büyük derdim kırmızı ojeyi çıkaramamak. Deli oluyorum resmen, bunu deneyeceğim canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen benimde pembemsi bi renk oluyo yayılıyor ve cok kötü gorunuyo cok uğraştırıyordu ama bunu gercekten basarili buldum.

      Sil
  3. koyu renkler çok uğraştırıyor çok iyi olur hemen deneyeceğim teşekkürler tavsiyen için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim:) umuyorum ki kolay bulunabilir bir üründür herkese faydası olur.

      Sil
  4. Koyu renk ve simli ojeler... En zor çıkanlar değil mi. İyi oldu bu ürünü yazdığın. Ojelerimi çıkartırken çok zorlanıyordum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünü yeni kullandim ve söküp atinca yaziyim hemen dedim :) herkes bulur umarım :)

      Sil
  5. benim oje çıkarıcım :)
    çok memnunum özellikle tırnak ve parmak etrafına yaymadan çıkartıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende performansına inanamadım ve kullandığım an yazdım:)

      Sil
  6. Çok güzel ben de koyu renk ojeleri çok seviyorum ve dediğin gibi çıkartmak işkence. Bu ürünü öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gibi oje çıkarıcı arayışında olanları bilmek güzel :)

      Sil

Tasarım: Zuri