5 Kasım 2015 Perşembe

Clinique Chubby Stick Intense Almalı mı?

Clinique Chubby Stick Intense

Herkesin yıllardır övgüler yağdırdığı chubby stickleri uzun bir süre önce bu kadar övüldüğüne göre vardır bir nedeni diyerek  dayanamayıp aldım bakalım gerçekten de Varmıymış??

Ürünün standart Boyutları 3 gr birde 1.2 gr.lık mini Boyları var ki ben bu boylarda iki rengini denedim biri serinin en çok tercih edilen rengi 01-curviest caramel,nude bir pembe tonu(Sağdaki),diğeri ise 07-super  strawberry daha koyu bir pembe tonu fakat bir kaç katta rengini belli ediyor elimin üstündeki görüntüleri Ten rengim nedeniyle , kullanımından daha belirgin tabi..Rujlarımız şişko kalemler şeklinde ve  renkleri de dış görünüşleriyle aynı.

            Öncelikle bu üründen ne beklediğimiz önemli ruj mu,Lip Balm mı,gloss mu istiyorsunuz karar vermeli... Eğer az da olsa kapatıcılık beklentiniz varsa (ki benim var )bu ürün kocaman bir eksi alır , fakat bana Nemlendirici Lazım biraz renk,e birazda ışıltı derseniz bir nemlendiriciye göre oldukça renk verdiği için sizin ürününüz budur  ve günü kurtarır denebilir ,aslında Ürünün Vaad ettiği kısımda sadece bu kadar sanıyorum.
             Nemlendirme özelliği vasatın üzerinde sayılabilir ama uygun fiyatlı bol miktarda muadili mevcut...gramaj olarak daha büyük olan ortalama lip balmlar 5-10 TL  iken bu Ürünün 3 gr.ı 49 TL, 1.2gr ı ise 20 TL ye alınabiliyor. Mini boyu hem taşıma kolaylığı nedeniyle hemde 3gr.lık tek ruj yerine minik 2- 3 tane çeşidi  alıp deneme imkanı olduğundan daha avantajlı görünüyor  ki zaten kolay kolay da bitmiyorlar.
             Sonuç olarak ben bu ürünün abartıldığını ve renkli bir lip Balm için Pahalı olduğunu düşünenlerdenim dolayısıyla da tekrar almam,kendileriyle çok iyi anlaşmadığımdan elimdekilerin biteceğinide pek sanmıyorum zaten. Eğer haala almayanlar varsa Ürünün neyi karşıladığına ilişkin görüşlerim bu şekilde, umarım faydası olmuştur..
                                                                                        Görüşmek üzere...

2 yorum:

  1. Bazı ürünler sadece marka nedeniyle abartıldığını düşünüyorum, bu da öyle galiba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben oyle oldugunu dusunuyorum yani renkli nemlendirici bana kalırsa

      Sil

Tasarım: Zuri