27 Kasım 2015 Cuma

Color Tattoo Farlar :65 ve 35 numara

Maybelline Color Tattoo Farlarına Bir Bakış...

Ben yaz aylarında ıslak görünümlü sür çık farlardan çok hoşlanıyorum çünkü bir kaç farla uğraşmadan aynı farla ışık gölge oyunları yapılabiliyor.  Böyle düşünerek bir ara çok meşhur olan maybelline color tattoo larla tanıştım elimde iki rengi mevcut bilmeyenleriniz varsa belki almayı düşünebilirsiniz. Fiyatları indirim dönemlerinde 10 TL civarında.

Bu farlar küçük ve çok sağlam cam kaplarda satılıyor ve 24 saat kalıcılık vaad ediyor, bu süreyi hiç denemedim fakat silene kadar çıkmadığını gerçekten dövme gibi yapışıp kaldığını söyleyebilirim. 
İtalya'da üretilen bu ürünler açıldıktan sonra 2 yıllık bir süreye sahip yalnız O kadar bereketliler ki bitirebilen var mı bilemiyorum.Mac paint potlara muadil olarak gösteriliyorlar far bazı olarak kullanılabildikleri gibi tek başlarında harika işler çıkarıyorlar. Kapağını açtığınızda gördüğünüz rengi aynen göz kapağınıza  taşıyabiliyorsunuz ki bu bir çok farda olmayan bir özellik.
Artık gelelim bendeki renkleri değerlendirmeye;;



65 Numaralı Pink Gold ;

Güzel pembe bir far arayışındayken bu ürünle karşılaştım içinde altın ışıltılar barındıran harika ötesi bir rengi vardı alırken hiç denemeden sadece kapağından görünenle yetinerek aldım ilk kullandığımda ise hayran kaldım ne baza ne herhangi bir fara gerek duymadan direk uyguladım göz kapağımın kırışma bölgesine ise The Balm'a ait Hot Mama allığıyla gölge yaptım ve de son nokta ince bir eyeliner.. O kadar mı güzel renk uyumu olur...

35 Numaralı On And On Bronz ;

Bu renkle tanışana kadar color tattoo favorim sizinde anladığınız üzere 65 numaraydı fakat bunu görünce onu unutarak buna takıntılı hale geldim:) bronzerın ışıltı katılmış kremsi formda bir fara dönüşmüş hali sanki Güneşle birleşince görüntüsünü siz düşünün. Bunu yine direk uygulayıp katlanma bölgesine ise kahve mat bir farla yada bronzerla gölge veriyorum(ben bu işlemede de yine bir allıktan yararlanıyorum The Balm Bahama Mama ).

Ürünler bende makyaj temizleyici kullanmadıkça yerinden kımıldamadı fakat göz kapağında yağlanma sorunu olanlarda toplanma ve çizgilenme yapabilir çünkü ürün kremsi olduğundan kendinden yağlı , bu yüzden baza ihtiyaç duyanlar da olabilir. 
Ben  ürünü parmaklarımla uyguluyorum çok hızlı kuruluğundan bizimde hızlı olmamız gerekiyor ve sanki fırçayla parmaklar kadar homojen dağılmıyor belki elimizin ısısının etkisiyle böyle oluyordur. Yalnız bir sorun var ki küçük cam kavanozda olması nedeniyle Eğerki  tırnaklarınız uzunsa sorun yaşamanıza neden olabilir fırça veya parmakla kullanmak konusu bu nedenle tercih meselesi.

Sizin bu ürünlerle ilgili görüşleriniz ve önereceğiniz renkler nelerdİr???


4 yorum:

  1. Bu pink gold'a her indirim döneminde bakıp hiç bulamıyorum:( rengi çok güzelll

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten cok guzel ikiside indirimde zor bulunuyor fakat internet alisverisi yapiyorsaniz ara sira cosmetica da indirimlerde yer alabiliyor :) yazin kullanmasi daha keyifli o zamana kadar bulursun umarim.

      Sil
  2. pembelerımız aynı ama o bronz u almadım bende de tam altını var onu da çok sevıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende cok seviyorum ama yazin kullanmayi altin rengine alim cok gidip geldi bu yaz alirim artık :)

      Sil

Tasarım: Zuri