26 Kasım 2015 Perşembe

Mary ve Betty Lou Kardeşler...

THE BALM MARY & BETTY LOU MANIZER

The Balm'a ait bu aydınlatıcıları duymayan kaldı mı acaba bilemiyorum. Mary Lou Manizer aldı başını yürüdü aydınlatıcıların efsanesi oldu belki esmer kardeşi Betty Lou Manizerı hala duymayanlarınız ya da kullanmayanlarınız vardır ikisindende kısaca bahsetmek istedim.

Önce açık tenliler için vazgeçilmez Mary Lou Manizer'a bakalım;

Balmın şahane ambalajları bu üründe de bizimle metal yuvarlak sağlam bir kutusu var üzerinde bizi sarışın açık tenli bir bayan karşılıyor ve  bu aydınlatıcı sarışınlara uygun der gibi bakıyor...8.5 grlık Kocaman bir ürün aslında ama ,buna göre dibini görenlerin sayısıda yadsınamayacak kadar çok.

Bu şampanya renkli altın yansımaları olan harika bir toz ürün ,verdiği ışıltı ,aydınlık az uygulamayla çok doğal olurken , biraz ucunu kaçırınca görsel faciaya neden olabiliyor. Ben genelde allığımı uyguladıktan sonra (allıktan önce uygulayıp görüntüsünü biraz daha yumuşatmak da mümkün ) yelpaze fırça(Fun Brush)denen geniş uçlu fırçayla elmacık kemiklerimin üzerinden kaşıma doğru C şeklinde uyguluyorum en doğal sonucu böyle aldığımı söyleyebilirim  aynı Zamanda burnumun ucunada hafifçe uyguluyorum bana günlük kullanımda bu kadarı yeterli geliyor ama siz göz pınarlarınıza, Burnunuzun  üzerine ve dudağınızın M noktasına uygulayabilirsiniz, Hatta farlarınıza ışıltı katmak içinde kullanabilirsiniz , ışık oyunları yapmak hayal gücümüze kalıyor yani çok fonksiyonlu harika bir ürün. İçerisinde kapak kısmında birde aynası var dolayısıyla yanımızda taşımamız içinde biçilmiş kaftan.

Gelelim esmer kardeş Betty Lou'ya ;

Bu ürünün üzerinde ise bizi esmer güzeli bir bayan karşılıyor  dolayısıyla açık tenlilerde acaba mı sorusu yaratabilir fakat dozunda uygulandığında ve dağıtıldığında çok hoş bir bronzer oluyor. Turuncumsu bir rengi ve içerisinde çok hafif altın ışıltıları var. Bu ürünü esmerler allık olarak bile uygulayabilirler çok sağlıklı bir görüntü oluşturacağına eminim ,ben özellikle yaz aylarında bronzer olarak ve de  far olarak kullanıyorum çok çok beğeniyorum yarattığı ışıltılı ıslak bronzluk çok hoşuma gidiyor.

Çektiğim resimleri kasıtlı olarak flaşlı çektim çünkü ürünler ışık vurduğunda belli olduğundan swatchlarıda bu şekilde görmenizi istedim. Ben bu ikiliyi indirimdeyken  55 TL civarında bir fiyata aldım o dönem ikisi bir arada kampanyaya girmişti. Gratislerde indirimde yakaladığınızda bence edinilmesi gereken ürünler, kulvarları farklı olduğu için  şu daha iyi diyemem ama ben galiba Betty Lou yu  daha çok seviyorum..


 Siz ne düşünüyorsunuz???

6 yorum:

  1. Ben bu ürünü çok seviyorum ya :) sanırım blogunu yeni açmıssın hayırlı olsun hemen takip ediyorum bende beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet daha cok yeni bir blog :) ozellikle betty lou cok guzel bencede bloguna geliyorum...

      Sil
  2. benimde merak ettiğim bir ürün ama kullanmaya cesaret edemiyorum:) bu arada iade-i ziyarete geldim sevgiyle kal !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldiiinn:)) Dozajiyla kullanildiginda harikalar yaratiyolar az cesaretle harika goruntuler yaratiyo tavsiye ederim

      Sil
  3. Mary Lou favorim, Betty Lou'yu deneme fırsatım olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki ikisi bir arada olmasa esmer olmadigim icin bende almaya cesaret edemezdim fakat iyiki bir aradaymis ve almisim ben bunu acik rengimle diyorsam özellikle esmerlerin tek favorisi olacaktir:))

      Sil

Tasarım: Zuri