30 Mart 2016 Çarşamba

Beklenen fondöten Note Luminous

Bugün benim günlük kullandığım makyaj malzemelerimden olan ve bittikçe mutlaka yedeğini aldığım yeni keşfettiklerim olsada yerini her zaman koruyan bir Fondotenden bahsetmek istedim. Bu ürünü soranlar merak edenler olmuştu bende bu nedenle çok bekletmeden Ne alsam diyenler için bir fikir oluşturur diye düşündüm.


Bu Fondotenden Buradaki Hergün kullandığım malzemelerimde bahsetmiştim hatta o Zaman bu rengi tek başına açık bulurken şuan tek başına kullandığımda bile tenimle bütünleştiğini görüyorum.

Note Lumınous Fondöten

Ürün adındanda anlaşılacağı gibi aydınlatıcı etkiye sahip bir fondöten ve içeriğinde çeşitli yağlarla beraber E vitamini barındırıyor yani cildinizi kapatıyor evet ama buna rağmen beslenmesine de yardımcı oluyor.
 Siyah bir tüpte olan bu ürün 35 ml ve bence oldukça ideal bir boyutta, açıldıktan sonra 1 yıl ömrü var.

 Benim kullandığım rengi 02- natural beige  oldukça açık bir renk fakat iyi dağıtıldığında cildinizle bütünleşiyor resimlerde son halini gördüğünüzde gerçekten bileğimde fondöten olduğu anlaşılmayacak bir hale geliyor ve bu benim çok hoşlandığım bir durum. Kusurları kapatmada ortadan biraz daha yüksek başarısı var ,bıraktığı his oldukça pürüzsüz bir cilt ve doğal bir aydınlık. 
Lekeleri yada cildinizde kapatmak istediğiniz kızarıklıklarda bence oldukça başarılı fakat yetersiz görürseniz altına noktasal hareketlerle kapatıcı uygulayıp üzerine sürerseniz sonucun muhteşem olduğunu farkedeceksiniz.

İçerisinde Spf 15 var ve buna rağmen(bende genelde olumsuz etki yaratıyor) benim cildimde herhangi bir iritasyona neden olmadı.

Benim aradığım tüm özellikleri içinde barındıran besleyici kapatıcı ,çok doğal duruşlu  ve çok uygun fiyatlı bu  fondoten sanırım koleksiyonuma sürekli farklı markalar girsede  yerini hep koruyacak..

Kullananların yorumlarını beklerken kullanmayanlarında denemesini tavsiye ederim..

Tekrar görüşmek üzere..


23 yorum:

  1. Özel günler haricinde fondoten kullanmıyorum.
    Anlattığına göre gerçekten iyi bir ürün paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmamak en guzeli cunku bağımlılık yapio:) ama kullanacagin gunler icin edinmelisin bence:)

      Sil
  2. ben fondoten sevnlerdenim:) note gercekten hem kalıtelı hem uygun fıyatlı bır fırma pekcok urunuyle kalbımızı caldı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katiliyorum simdiye kadar memnun olmadigim sadece likit kapaticisi oldu ki onunda seveni cok bence gercekten basarili ürünleri var:)

      Sil
  3. Note ürünleri bende cok severek kullanmaya basladım bu fondoten de aklım da olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede olsun cunku hem cok uygun fiyatli hemde duruşu güzel kuru ciltliysen cok cok daha guzel degilsende bir pudrayla tamamdir;)

      Sil
  4. Bu yazı harika oldu, hep mat bitişli Note fondötenlerinin yazılarını okudum. Cildim kuru olduğu için nemlendiricili fondötenler tercihim. Bu da aklımda bulunsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen benimde cildim kuru ve nemli bitisleri cok begeniyorum wake me up fondotenide cok seviyorum ama kapaticiligi yoka yakın bu ise daha az nemli ama kapaticiligida guzel ben nemlendirici kullanmaya usendigimden nivea balsam kullanip uzerine uyguluyorum cok cok cok memnunum :)

      Sil
  5. ben de kullanamıyrum fondöten. çok şükür bb kremler var. keşke kullanabilsem çok güzel bahsetmişsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazi bb kremler fondotenden cok daha olumsuz sonuc verebiliyor yani hepsi o kadar masum degil. Ama guzel olanlardan bulduysaniz devam edin tabiki;) ben bazen bb kremimi kendim yapıyorum ev yapimi;)

      Sil
    2. ya ciddi misin ev yapımı ,tarifi var mı ki:)

      Sil
  6. Ben sadece kırmızılıkları kapatmak için geçen yıl Note fondöten almıştım ama pek memnun kalmadım. İlk başlarda çok doğal görünüyordu ama çok geçmeden yüzümde pütür pütür durur oldu. Umarım öyle bir şey yaşamazsın. :) Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt tipine uymayan bir fondotenini almis olabilirmisin acaba ki? Bu anlattigim nemlendiricili ve icinde yaglar var kuru ciltler için daha uygun bence.sisede olanlar var mat duruslu ve yagli ciltlere gore.. umarim aradığını bulursun;)

      Sil
    2. Genelde almadan önce çalışanlara danışıyorum ama dediğin gibi yanlış almış olabilirim. Umarım. :)

      Sil
    3. Çalışanlar kendi sevdikleri urunu ineriyor genelde pek cilt tiplerimizle ilgilenmiyorlar o yuzden ben hep okur araştırır kendim alirim en azindan olmasada sebep ben olurum;)

      Sil
  7. Note markasının bir çok ürününü kullanıyorum ve memnunum gerçekten :)

    YanıtlaSil
  8. Luminous deyince ben bir meraklanıyorum zaten. Bu fondöteni de merak ediyorum. Yorum için teşekkür ederim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende aydınlatıcıya cok merakliyim ama bu fondoten sadece aydinlik bir durus olusturuyo bi wake me up kadar isiltili degil yani yanlis bilgi vermis olmayayim;)

      Sil
  9. Güzel bir fondotene benziyor.Yağlı ciltte parlama yapabilir gibi geldi bana.Ben de Note'un mat fondotenini severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen oldukca guzel yagli ciltte belki pudra isteyebilir ama parlama yapacagini cok sanmiyorum gerci kendine uygunu bulduysan riske gerek yok galiba;)

      Sil
  10. Çok severek kullandığım bir fondötendi.Bir tüpü çabucak bitirmiştim ♥

    YanıtlaSil

Tasarım: Zuri