18 Haziran 2016 Cumartesi

SCHOLL ELEKTRONİK TIRNAK BAKIM SETİ


Yeniden merhaba herkese,

Kısmen yeni olan bir ürünle ilgili yazayım dedim bugün, fazla bir yorum okumadığımdan belki fikir vermiş olurum diye düşündüm
Bu ürünü alıp almamakta çok tereddüt ettim aslında fakat scholl topuk törpüsünden  bir çok kişinin aksine o kadar memnun kaldım ki (çok büyük problemlerim olmadığından belki benim için yetti de arttı)bunu da denemeden edemedim.


Ürün 3 adet başlık 1 gövde ve 1 adet pilden ibaret... Başlıkları gövdeyepili de yerine  takınca ürün  kullanıma hazır.. 2 hız ayarı var ama ben 1. Seviyede pek etkisini göremedim o yüzden 2. Seviye benim için ideal oldu.
 Kullanımına gelirsek önce koyu mavi başlıkla tırnaklarımızı tek yöne doğru istediğimiz şekli elde edene kadar törpülüyoruz. Sonrasında açık mavi başlıkla tırnağımızın yüzeyindeki engebeleri düzleştiriyoruz ve en son olarak beyaz başlıkla tırnağımızı parlatıyoruz.
Bu son 2 başlık tırnağımızı biraz yıpratan ve incelten uygulamalar olduğundan besleyici yağlar kullanmakta fayda var ben kendim yaptığım yağ karışımını sürüyorum üzerine ama yinede bu son 2 işlemi sık sık  değil 2 haftada 1 uyguluyorum.

Ürünün benim için eksik olan tek kısmı içeriğinde tırnak etlerini giderecek bir başlık yada ürün bulunmaması. Bunun yanısıra çok pratik mi derseniz bence günlük yada sık kullanım için pratik değil çünkü standart törpülerle 10 dk da biten işimiz bu ürünle en az 30 dk sürüyor. Ama hafta sonu kullanırım diyenler benim gibi alabilirler. 

Fiyatı  40 TL ile 70 TL arasında değişkenlik gösteriyor .Sanırım daha fazla anlatabileceğim bir yanı yok,benden başka kullanan varsa yorumlarınızı beklerim..

Tekrar görüşmek üzere...:)


17 yorum:

  1. Yorumlar benim açımdan çok iyi oldu gerçekten, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne alın ne almayin diyemem aslinda ama pratiklikte eski moda törpüler;)

      Sil
    2. ne alın ne almayin diyemem aslinda ama pratiklikte eski moda törpüler;)

      Sil
  2. Topuk törpüsünü almak istiyorum yeterli olacağını düşünüyorum benim için de :) Tırnak olayı içinse böyle bir şey almam herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. topuk törpüsünde cok fazla yazo ve yorum vardi hatta cogu olumsuzdu.fakat ben cok cok memnun kaldim. tırnak icin alinabilir fakat cok da gerekli degil tabi bu benim görüşüm. biraz üşengeçlik belki;)

      Sil
  3. scholl ayak ürünlerini çok merak etmiştim almak bir türlü nasip olmadı bunu da ilk defa bir blogda gördüm :) Benim gibi sürekli törpü yapanlar için çok iyi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. faydali olmasina sevindim gule gule kullan şimdiden :)

      Sil
  4. Merak ediyordum bu ürünü, teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  5. Makyajla İlgili, ben de vaktiyle Tchibo'nun benzer bir ürününü kullanmıştım. Onu da sevmiştim ama dediğin gibi, sık kullanmamakta yarar var. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ara sira kullaniyorum bende memnunum ama pratik degil benim icin ben isim hemen bitsin isterim;)

      Sil
  6. Gerçekten çok merak ettiğim bir üründü paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle yorumlar geldikçe cok seviniyorum tesekkurler

      Sil
  7. Ben de alıp almama konusunda tereddütdeydim. Benim için bir ürün pratik olmalı. Normale göre daha uzun vakit harcayacaksam almama gerek kalmadı senin yazınla teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayni fikirdeyim cok bos vakti olanlara uygun yada biraz ugrasayim ayda 1 fln diyenlere ama her dk yapmak icin gereksiz kalıyo;)

      Sil
  8. oysaki kısa sürecek gibi duruyordu, öğrendiğim iyi oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani pilli olmasi zamani uzatio klasik torpulerde kontrol sende olduğundan hiz artiyo. bu ayda 1 kullanmalik benim icin. ama topuk torpusunu cok beğeniyorum

      Sil

Tasarım: Zuri