28 Aralık 2015 Pazartesi

Benim gibi stokçulara müjde..

Pazar günü  Migrostan stoklamak için yaptığım  alışverişi sizlerle paylaşıp  yılbaşı indirimleri bitmeden belki henüz yararlanmayanlar varsa diye fikir vermek istedim.


Aldiklarima gelirsek her daim kullandığım ve olumsuz etkisini hiç görmediğim Garnier makyaj temizleme suyu , yazısını yazmıştım buradan okuyabilirsiniz. Bu temizle suyunu 6.5 Tl ye inmiş bulunca 3 kutu olarak stokladım her gun kullandigim icin bende çabuk bitiyor ve indirimsiz haliyle bile en az 5 katı fiyata sahip Bioderma ya rakip gösteriliyor ki bende nerdeyse ayni olduklarini düşünenlerdenim.

Vaseline Aloe verali ve  kakaolu kremlerini aldim ben cok begeniyorum hem kolay emiliyorlar hemde yapilari ve nemlendirmesini begeniyorum detayli yazisini belki sonra yazabilirim 100 ml ve 2.45 tl.

Bir diğer ürün Neutrogena Göz  makyaj temizleyicisi Bunu uzun süre önce kullanıp sonra kapağındaki ayarsız kullanım hoşuma gitmediginden başka markalarla yoluma devam etmiştim ama değisiklik olsun hep aynı ürünleri kullanmayayım diye 6.98 Tl lik fiyatıyla bir kez daha stoğuma ekledim.
ve yine Neutrogena ya ait tek adımda makyaj ve yüz temizleme jelinide aldim.10.5 Tl gibi bir fiyatı var daha önce denemedim almamin nedeni diger yüz yıkama jellerinden farklı olarak gözünüzüde yıkayabiliyor olmanız deneyip görücem bakalim başarılı mı? Kullananlarınız varsa bu ürünle ilgili yorumlarınızı  beklerim.

Ve Gratisten indirimle ilgisi olmayan 2 ürün aldim ikisininde blogumda yazisi bulunuyor; wet n wild a ait indirimsiz bile bulunması zor olan crem brule tekli farı indirimsiz olarak 6.5 tl ye 2 adet olarak ve yüz yıkama jellerindeki favorim himalaya herbals in mini çanta boyunu 1 Tl ye alarak sanırım  yılbaşı alışverişimi burda noktaladım gibi Görünüyor.
Umarım sizlerde bu indirimlere yetişip faydalanabilirsiniz...


13 yorum:

  1. Güle güle kullan hemen migrosa gidip alasım geldi:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkur ederim bunca zamandır indirimleri takip ederim ama ilk kez bu kadar ucuzladiklarini görüyorum tabiki gittigimde yine yagmalanmisti ama bende bu sefer stok konusunda kendimi aştim tutamadim:) belki haala biseyler vardır

      Sil
  2. Garnier makyaj temizleme suyunu severek kullandım. Sanırım bende bir kaç tane alıp stok yapıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biodermayla kiyaslayinca indirimli hali nerdeyse 10 da 1i bende bir sorun yaratmadi ama nadirde olsa sıkıntı yaşayanlar varmış eger begeniyorsan hemen almalisin malum herkes yuklenior:)

      Sil
  3. Garnier makyaj temizleme suyu vazgecilmezim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet daha iyisini bulanakadar benimde sürekli kullandığım bir urun ozaman migroslar sizide bekler:)

      Sil
  4. Garnier makyaj temizleme suyu vazgecilmezim :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın:) Migros indirimlerini bende seviyorum. Bloguma beklerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim ben ilk kez migrosta boyle bir indirim yakaladim ve de gördüm. Blogunu takipteyim

      Sil
  6. güle güle kullan canım, migros gerçekten süper bir indirim yaptı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim:)) umarim herkes aradığı seylere yetişmistir

      Sil
  7. Ben yazık ki Migros indiriminden yararlanamayanlardanım.
    Keyifli günlerde kullanın::)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim:) belkide yetisememek daha iyi çünkü benim gibi stoklamanin bi adim ustu israf sanki ama napim indirimde olunca aliyoruz hepimiz..

      Sil

Tasarım: Zuri