3 Aralık 2015 Perşembe

Biten 3 rimel ve yorumlarım...

Kısa bir sürede bitirdiğim 3 rimelden bahsetmek istedim bugün ,öncelikle bi rimelden benim beklentilerim neler onları yazarak başlayalım.. bence rimel gercekten siyah olmalı kirpikleri yapışık bir kütle yapmamalı az da olsa kıvırmalı ve doldurmalı. Tabiki hepsini tek rimelde bulmak mümkün mü??Bence Pek değil... Fakat ufak tefek taktiklerle tüm bu etkiyi yakalayabiliyoruz aslında. Bu taktik kısmına  geçmeden biten rimellerimden bahsedeyim.



1- Avon Spectra Lash: Bu rimeli alalı okadar zaman olmuştu ki diģerlerinden sıra gelip açıp bitireli çok da fazla zaman olmadı kıl bi fırçası var ve ben böyle rimellerden hic hoşlanmam aslında sadece çok uygun bir fiyata bi bakalım diye aldım  çünkü 3 kademeli bir rimel her kademede daha fazla dolgunluk vermeyi hedefliyor.Çok fazla olumlu yorumunu okudum fakat Benim kirpiklerim hem dolgun hemde uzun olmasına rağmen ve 3.ayarında kullanmama rağmen bendeki etkisi hiç vaatleri gibi değil standart bir rimelden farksız, bence  tek artısı  kolay temizlenmesi ve dökülme yaratmaması.

2- Alix Avien Full Effect: Bir tavsiye üzerine çok da uygun fiyatla aldığım bu rimelin küçücük plastik kılları olan bir fırçası var benim uzun ve yoğun kirpiklerim için çok uygundu tek tek ayıran simsiyah sonuç veren bir maskaraydı ne temizlenmesinde nede gun boyu kalıcılığında bir sorun yaşamadım,kısa kirpik sahiplerini tatmin etmediğini okuduğum için kendi yorumumu yazmak istedim tekrar alabileceğim bir ürün,hatta fırçasını beğenmediğim rimellerimde de bu fırçayı kullanıyorum.

3- Maybelline Rocket Volume : Rimelde maybelline denemeyen yoktur sanırım varsada bence başlangıç olacak ürünü bu değil çünkü marka çok daha iyilerini yapmış zaten. Neyse ürünün  pembe küçücük slikon kıllardan oluşan bir fırçası var çok tombul olması nedeniyle biraz dikkat etmek gerekiyor  ben göz kapağıma bulaştırmamak için epey uğraşıyordum. Sonuç evet simsiyah ayrık biraz volumlü kirpikler bu kısma kadar tamam fakat iş rimeli temizlemeye gelince sanırsınız ki suya dayanıklı bir ürün  defalarca silmede ancak kirpiklerinizden ayrılıyor tabi bir kaç tel kirpiğinizle birlikte.. Dolayısıyla ben bu markanın diğer rimellerini almaya devam ederken bu ürünü tekrar tercih etmeyeceğim. Şu anda  fırçasını ve kutusunu iyice temizledim ve kaş kirpik serumumu doldurdum bu sekilde kullanıcam bir sürede.

Benim bu 3 ürünle ilgili yorumlarım böyle, sizden kullananlar varsa yorumlarınızı almak isterim.

Rimel sürmede taktik kısmına gelirsek;
     Öncelikle rimel sürmeden kirpiklerinizi pudralamanızı öneririm böylece rimel Sürdüğünüz anda tektek ayrılan daha volumlü kirpikleriniz olacak.
     Bir diğer yöntem ise rimel fırçasının uç noktasında biriken rimeli kirpik diplerinize nokta nokta koyup kirpiklerinizi rimelin fırçasıyla taramak bu gerçekten en başarısız rimellerde bile mucize yaratan bir volum veriyor deneyince göreceksiniz
     Bir diğeride az kirpiği olan herkesin genelde bildiği bir yöntem; kirpik diplerimize gözümüzün içinden ve dışından siyah kalem çekmek.
   
Ben ilk iki yöntemi vaktim varsa uyguluyorum ve sonuçtan çok memnunum bu nedenle denemenizi öneririm.

Tekrar görüşmek üzere. .



4 yorum:

  1. güzel bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben geldim. .Bilgilendirici bir yazı olmuş. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O guzel yemeklerin sahibii gelmiş :) hosgeldinizz ve de tesekkurler..

      Sil

Tasarım: Zuri