15 Aralık 2015 Salı

ESSENCE KAPATICI MERCEK ALTINDA...

EssencE match2 Cover! Cream Concealer


Bugünkü konuğumuz Essence' in tasarladığı ve benim gerçekten beğendiğim krem kapatıcısı olacak, bu ürünü rossmann indiriminde  6-7 TL civarında bir fiyata çok uygun bulunca denemek için almıştım ve gerçekten fiyat performans açısından çok memnun olduğumdan yılbaşı indirimleri öncesinde  paylaşmak istedim.
Taiwan da üretilen bu ürün ciltteki kusurlar ve mor çizgiler için yüksek kapatıcılık vaad ediyor.Açıldıktan sonra 18 ay ömrü var . Aynı zamanda Sağlam ve iyi kapanan bir plastik kabı var yanınıza alıp çıktığınızda hiç bir sorun çıkarmayacaktır.
Evet herkesin bahsettiği gibi şeffaf kapağını saymazsak BOBBİ BROWN kapatıcısına görsel olarak çok benziyor fakat bu ürünün hem yapısı daha farklı hemde içindeki iki üründe krem kapatıcı yani sabitleme pudrası bulunmuyor.

Ürünün bendeki rengi 10 natural beige , içindeki renklerden biri diğerinden daha koyu dolayısıyla ikisini karıştırarak kendinize en uygun rengi elde edebiliyorsunuz göz altını kapatma konusunda oldukça iyi olduğunu düşünüyorum . Kremsi bir yapısı var  bu nedenle kolayca alabiliyorsunuz fakat daha kolay dağıtmanız için uygulamadan önce biraz parmaklarınızda ısıtmanızı öneririm , yardımcı oluyor,görselini bileğimde çektim fakat rengime okadar yakın bir renk olduğu için çok belirgin bir görüntü elde edemedim , kutusunda gördüğünüz rengi elde ettiğinizi söyleyebilirim.

Tek dezavantajı kremsi görünen bu ürün çok hızlı sabitleniyor ve çizgilere dolabiliyor bu nedenle sürdüğünüz anda  pıt pıt hareketlerle dağıtmak yada nemli sünger kullanmak en güzel yolu. Ben ne kadar çabuk sabitlensede  yerinden oynamaması için  çok ince bir pudra uyguluyorum. Göz altındaki kusurları gerçekten güzel kapatıyor ve aydınlatıyorda fakat kızarıklıklarda morluklar kadar başarılı değil bence göz altları için üretilmiş bir ürün.

Tekrar alırmısın derseniz bu fiyata hatta indirimsiz halinede rahatlıkla alınır piyasadaki bir çok pahalı kapatıcı ile rekabet edebilecek bir ürün bu nedenle çok büyük göz altı problemleriniz yoksa denemenizi öneririm.

Sonraki üründe görüşmek üzere...


6 yorum:

  1. Bu urunu cok merak ediyordum bu yazi benim icin cok iyi oldu tesekkurler ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tesekkur ederim, Bence pudrayla beraber kullaninca memnun kalirsin fiyat performans acisindan basarili:) simdiden gule gule kullan

      Sil
  2. bende almıştım ama kullanamadım yapısı bkalın gelmeye başladı örtücülüğü fena değil ama..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kalin yapili o yuzden ben parmagimda isittiktan sonra uyguluyorum hemen pudralayinca aksama kadar kalio. Fiyatina gore basarili buldum:)

      Sil
  3. essence tüpte kapatıcısını kaldırdı piyasadan nasıl üzülmüştüm :(
    iyiki yedekledim diyorum ciddi mükemmel bir performansı var ve 5tl gibi bir fiyata satılıyordu.
    bunuda merak ediyordum bittiğinde elimdekiler bi şans verilebilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu fiyata hele bide indirimde denk gelirsen mutlaka denemelisin coguna gore daha başarılı :) ve de hosgeldinn

      Sil

Tasarım: Zuri