24 Ocak 2016 Pazar

Aliexpress göz fırçaları...

Bu siteden ne kadar fırça aldiysam mükemmel çıktı hiç birinde hayal kırıklığı  yaşamadım ve bu yüzden galiba mac, sigma ve real techniques  fırçaları pahalı bulan herkes tercihini çin malı da olsa bu ürünlerden yapabilir diyebiliyorum tabiki geldikleri anda yıkamadan kesinlikle kullanmıyorum yapılışını fırça kıllarının içeriğini bilemiyorum tabii,bu yuzden önerim sadece kullanimdaki başarısı için...(aldığımız pahalı markalarıda çoğumuz sadece tavsiyelerden ve isimlerinden dolayı almıyormuyuz)
Gelelim bu 4 tane göz farı fırçasına...

Fırçalar normal kıllardan olusuyor sanırım sentetiktir (taklon falan değil yani)ve okadar başarılılar ki aldığınız farı aynen göz kapağınıza yapıştırıyorlar.
fırçalar görsel olarak mac fırçalarına benziyorlar,uzun sapları var,3 tanesi beyaz 1 tanesi kahverengi kıllardan oluşuyor. Beyaz fırçaların en büyüğü klasik bir far fırçası aldığınız farı göz kapağınızın tamamına uygulamanıza yarıyor elimden düşürmediklerimden biri.

Beyaz fırçalardan biri kalem fırça alt yada üst kirpik diplerinize far sürmeye ve bunu dağıtmaya yarıyor hatta gölgeli makyajlarda gölgenin keskinliğinide artırabilirsiniz.

Beyaz fırçaların diğeri karıştırma fırçası olarak kullanılabildiği gibi katlanma bölgesine far uygulamada ve göz kapağının tam ortasını aydınlatmada başarılı..

Kahverengi fırça ise tam bir karıştırma,dağıtma fırçası..

Gerçekten hiç biri için gerek yokmuş diyemem bu dötlüyle harika göz makyajları yapabilirsiniz o kadar başarılılar ve sanırım 2.5 $ civarı bir rakama almıştım. Bunun yanısıra genelinin beyaz kıllardan oluşmasındanda çok memnunum çünkü kirlendiği an direk belli oluyo böylelikle unutmuyorum ve temizlendiğide aynı şekilde hemen belli oluyor ve çok çok kolay temizlenip kolay kuruyor.

Fırçayla ilgili ne kadar yazı yazılabilir ki derken epey yazmışım ama gerçekten çok memnunum bu siteyle ilgili sorusu, merakı olan varsa yorumlarda yardımcı olmaya çalışırım şimdiye kadar yaptığım alışverişlerin hiç birinde ne ödemede ,ne ürünü beğenmeyip para iademde ,ne de gümrükte bir sorun yaşamadım ama tabiki garantisi yok..

Diğer fırça yazılarımı okumak isterseniz.

RT yorumlarım için ; Buraya
RT göz fırçaları yorumlarım için; Buraya
Aliexpressten aldığım fırça vb. Ürünler için; Buraya
Ecotools mini göz fırçaları için;Buraya Bakabilirsiniz...

Şimdilik bukadar tekrar görüşmek üzere...


16 yorum:

  1. Çok güzel anlatmışsın canım, bende bu kadar büyük rakamlar vermeyi sevmiyorum fırça için.Bunlara bakıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir riskle almistim en basta ama cok iyi cikinca arkasi kesilmedi boyle olunca pahali aldigim fircalara uzuldum acikcasi:)

      Sil
  2. fiyatı gerçekten çok iyii, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim bu fiyata bu kalitede imkani yok bulmanin

      Sil
  3. Ben de aliexpress aldigim fircalari cok severek kullaniyorum cogu cok basarili gercekten. Bu fircalarin linklerini yazar misiniz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mobil uygulamadan aliyorum oyuzden satici bilgisini yazabiliyorum boutiques house satıcının mağazası umarim bu sekilde ulaşabilirsin olmazsa ben int üzerinden linkine ulasip onuda ekliyim:)

      Sil
  4. üstteki 2 fırça bende de var çok memnunum aliexpress alışverişi hakkında yazı yazıp bahsedeceğim hatta..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazinda okuyalimm;)) bukadar uygunlari varken bosa almisiz hep digerlerini pahali pahali ama zararin neresinden donersek kar tabi:)

      Sil
  5. Daha önce hiç alışveriş yapmadım o siteden. Çok duyuyorum orayı ama güvenemiyorum nedense. Fırçalar güzelmiş. Bende sizin sevmediğiniz fırçaları alanlardanım :) Dediğiniz gibi öneriler, reklamlar ile onlara yöneliyoruz. Youtuberlardan sandığımdan fazla etkileniyoruz öyleyse.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sanal kart üretip alisveris yapiyorum her ihtimale karsi:) o fircalara gelince yalniz degilsin çünkü bende firca bir hastalik her markayi denedim sanırım fakat bunlari alinca gereksiz pahali o urunleri almanin anlamsiz olduguna karar verdim bence denemelisin:)

      Sil
  6. Aliexpress sitesinden bende fırça alışverişi yapmayı düşünüyordum yazdıklarını dikkate alacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eger toz aydinlatici kullaniyorsan fun brush var diger aliexpress yazimda kocaman ve harika ise yariyor.:)

      Sil
  7. ben hiç fırçalara dunyanın parasını dökmedim, dökmem de çünkü her ne kadar çok pahalı markaların isimleri yazılı olsa da üzerlerinde, hepsi çin malı. işin komiği bu yani. üzerine rt yazınca marka oluyor. hele o bold metal koleksiyonu yok mu, zengin de olsan o parayı ona vereceğine bir yetimin karnını doyurursun iki öğün. o yüzden alıexpress ten alıyorum hep bes yıldır kullanıyorum hiç dökülme vs sorunu yaşamadım. kaliteli güvenilir satıcılardan alındığı sürece sorun olmayacaktır. sevgiler!
    http://evriminblogu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir ara cok fazla markali tabir edilen fircalardan aldim basarililarmi evet ama uygun fiyatlisi varken daha fazlasına da gerek duymadim. Rt nin artisi taklon kıl oluşu bakteri üretmedigi yazılı ne kadar doğru bilemem..2 fircasina muadil bulamiyorum buffing brush ve blush brush bunun disinda hepsinin rakibi mevcut bence..

      Sil
  8. Bende allık ve göz fırça setini almıştım Aliexpress'ten hatta ilk siparişim onlar olmuştu:)) 1 ay sürmüştü gelmesi ama fena değil fırçalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz sans isi ama çoğu iyi markalara muadil olabiliyor bence. Biraz uzun sürüyor ama ben aldiklarimin %90 indan cok memnunum:)

      Sil

Tasarım: Zuri