3 Ocak 2016 Pazar

Göz çevresi Kremi

Bugün Rossmannlarda satılan Rival de loop markasına ait  bir göz çevresi kreminden bahsetmek istedim. Kuru bir cilde sahip olmam nedeniyle göz çevrem her zaman nemlendirilme istiyor maalesef ve  göz çevreme milyonlarca krem denememe rağmen uygun ürünü haala bulmuş değilim. Bu ürün su bazlı yani aslında en çok ihtiyacım olan şeye sahip Rival de loop Hydro göz çevresi Bakım kremi;



En güzel kısmı ve en büyük artısı ürünün Vegan oluşu, bu bir çoğumuzun istediği şey tabiki... 15 ml lik tüpte bir ürün ve ömrü açıldıktan sonra 12 ay,  bu ürünler ilk etapta insana minicik gibi gelsede göz çevremize sürdüğümüz miktar okadar az ki 12 ayda bitirmek bile zor oluyor bazen aynı Zamanda çok ince bir yapısı var.
 Alman markası bu ürün 24 saat göz çevresini nemlendirmeyi vaad ediyor. 

Ben bu ürünü alalı sanırım 3 ay oldu çok fazla olumlu yorum okudum fiyatını hatırlamıyorum ama çok çok uygundu. 
Etkilerine gelirsek açıkçası hiç bir olumlu yoruma katılamıyorum çünkü su bazlı olmasına rağmen bende nemlendirme hissinden daha çok yanma hissi yarattı ilk sürdüğümde bıraktığı his güzel ferah fakat sonrasında yanma kuruma ve rahatsızlık.... cildim yada göz çevrem hassas değildir aslında ama bu ürünü inatla 3 ay kullanmama rağmen hep aynı his oluştu göz çevremde. Üzerine sanki nemlendirici başka bir şey sürmem gerekiyormuş gibi geriliyor hatta bir süre sonra gözlerimde yaşarma meydana geliyor. Tabi belkide bende yan etkisi meydana geldi bilemiyorum ama kuru ciltler için uygun görülen bu ürünle ben barışamadık. Dolayısıyla yarıya bile gelemeden vedalaşacağım bir ürün oldu kendisi..
Haala kuru göz çevreme krem arayışım devam etmekte olup umarım en kısa sürede işte budur diyeceğim ürünü bulabilirim...

Tekrar görüşmek üzere...



27 yorum:

  1. madem bu kadar arayış içindesiniz size bu konuda tavsiye edebileceğim ve tatmin olağacağınızı düşündüğüm Kiahls avokadolu göz kremini önereyim...:)
    http://evriminblogu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkur ederim gercekten bilinen markalarda denemedigim ürün kalmadi denebilir önerinizi dikkate alicam ve denem umarım bu urunle arayisim son bulur:)

      Sil
    2. önerilen krem de bana yaramadı bu nedenle ürünü direk satın almadan önce tester'ını bı dene :) Mağazaya gittiğinde hemen veriyorlar zaten :)

      Sil
    3. Öle yapcam canim cok tesekkur ederim :)

      Sil
  2. bu seriyi çok seviyorum canım nemlediricisi,maskesi tüm seri harika bende Q10 li olanını kullanıyorum o da oldukça güzel nemlendiriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlar genelde hep olumlu ama bende biraktigi ilk etki sıkıntılı olduğundan baska markalara gecis yapicam napiyimm:(

      Sil
  3. Bende merak ediyordum bu ürünü, yanma yapması kötü olmuş :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde herkes memnun aslinda ama bana yaramadi maalesef:(

      Sil
  4. Yanma hissi gerçekten kötü olmuş.Tahriş de edebilirdi. Ben şu an La Roche Posay kullanıyorum ama benim kullandığım lekeler için. Açıkcası koyu göz halkalarım yok ama ben güneş sonrası oluşan lekeler için almıştım. Yok etti gerçekten. Şimdi yine aynı markanın kuru cilt için olanını almayı düşünüyorum. Umarım aradığını bulabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye icin cok tesekkur ederim buldugumda ve yazdiklarinizi denedigimde yorumlayacagim, cildim kuru olmasına ragmen her kremi emmiyor sıkıntıli biraz:)

      Sil
  5. Ben de guzel bi goz cevresi kremi ariyorum morluklarimi az da olsa yok etsin istiyorum :( guzel bi krem bulursaniz mutlaka yazin ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki yazarim malum cozemedigimden bu duruma takili kaldim:)

      Sil
  6. faydalı bir yazı teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bendeki etkilerini yazdim ama memnun olanda çok tabi.

      Sil
  7. ben bu markanın kırmızı olanını aldım
    rival de loop regeneration göz kremi
    nemlendirmesi başarılı geldi bana ve atopik cildim var hiçbir problem yaşamadım acaba hatalı çeşidinimi verdiler size?
    çünkü bayana göz altlarım ciddi kuru ve hassas dediğimde ilk önerdiği rival de loop regeneration göz kremi olmuştu.
    bir diğer şu anda çok memnun kaldığım mia organical argan yağlı göz kremi oda çok çok güzel.
    Yağlı bir his bırakmıyor içeriği temiz ve organic.
    bide minicik bir tavsiyede bulunim size
    sizde benim gibi alerjik bir cilde sahipsiniz.
    biz denemeden ürün alirsak boşuna almiş oluyoruz.
    benim herzaman çantamda minik seyahat krem kutularım vardır.
    görevliden rica ederim eğer tester yoksa benim minik kutuma bikaç kullanımlık alırım deneme amaçlı
    evde kullandığımda eğerki alerjik reaksiyonum olmazsada satın alırım.
    sizde bu metodu deniyebilirsiniz
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyeler icin cok tesekkur ederim.urun alirken satis danismanlarina cok soru sormam acikcasi cunku cogu kez istemedende olsa yanilttiklarini dusunuyorum cildimizi en iyi kendimizin bildiği gorusundeyim kuru ciltlerin bile cesitleri var bunuda bu kremle kesfettim ama biraz israfa neden oldu maalesef. Sizin onerdiginiz kremleride deneyecegim en kisa surede:)

      Sil
  8. bu ürünün nemlendirmesinin az olduğu ve faydalı bir krem olmadığını okudugumdan Q10 serisini satın almnıştım 25 yaşından itibaren kullanılabiliyormuş ne kadar sınırda da olsam bu kez de içim rahat etmedi o kadar yoğun bir krem için daha açmadım duruyo öyle ama bıldıgım kadarıyla rival de loop'un de en beğenileni Q10 olanı bır de ona göz atın isterseniz.. :) ayrıca Kielhs'ın testerini almadan kullanmayın bence 95 tl gibi bi fıyatı var ve bana hiç yaramadı bununla ilgili bir yaı yayınlamıştım isterseniz bloguma göz atabilirsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu söylediğin iyi oldu cunku ise yararsa diye bazen gozum fiyatini gormezde:) bloguna bakicam tabikide herzaman oldugu gibi:)

      Sil
  9. ben şu an bunu kullanıyorum ve seviyorum da nemlendirmesini sizin yaşadığınız sorunları da yaşamadım demek ki cilt yapısına göre farklı reaksiyon gösteriyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kielhsınkını mı kullanıyorsun :)

      Sil
    2. Aslında hassas bi cildim yok ama bilemedim nedej böyle oldu.

      Sil
  10. Çok kuru bir göz çevrem olmasa da, makyajımı temizledikten sonra bir nemlendirici kullanmak istiyorum. Arayışlarım devam ediyor :) Çok faydalı bir yazı olmuş ellerine sağlık canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim. Nemlendirme onemli malum en cabuk kirisiklik yasanan bolge olacak:)

      Sil
  11. dermalogica markasının göz çevresini tavsiye ederim...fakat önce testerini kullan...her cilt farklı reaksiyon verebilir...memnun kalmazsan almazsın...paran boşuna gitmez:)
    Bloğunu bende takibe aldım cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kisa zamanda denicem bulamadigim tek krem çözümsuzlugu resmen. Tesekkur ederim fikir icin:)

      Sil
  12. Ben de şu sıralar kullanmaya yeni başladığım Himalaya Herbals markasının under eye cream ürününü önereceğim. Henüz kullanmaya yeni başladım, ama gayet memnunum. İstersen bir dene. Gratis'te bulabilirsin. Bloğunu takibe aldım, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Himalaya herbals urunlerini cok seviyorum bu urun dikkatimi cekmemisti deneyecegim tavsiye icin tesekkur ederim. Iadeyi ziyarete geliyorum:)

      Sil

Tasarım: Zuri