25 Şubat 2016 Perşembe

BU HAFTANIN BLOĞU: Asyaguncesi

Bu hafta blog seçmekte biraz geç kaldım aslında seçeceğim bloğu belirleyeli çok oldu ama bu harika görünümü olduktan sonraya sakladım yazımı, evet bu Haftanın Bloğu Nam-ı diğer ZURİ....Neden Zuri?? Aslında maddelere dökebilirdim ama uzar gider diye özet geçicem :)
 Hem şuanda gördüğünüz güzel temamı paylaşmak hemde kendisinin derslerinin ödevlerinin arasında benimle of demeden uğraşması sebebiyle iki yayını birleştirerek yazmak istedim. Hem temamın yeni ve şahane halini görün hemde tanımayanlar varsa yeni ve eğlenceli bir blog ve iyi kalpli bir kız tanısınlar diye düşündüm..



Bütün bunların dışında yazılarını okuduğumda bende hep bir gülümseme yaratıyor,muhabbet ediyormusçasına yazmayı başaran nadir  bloggerlardan birisi.

Biliyorsunuz ben bloğu açalı çok olmadı ama instagram ve facebook olmadan fena bir hızda gitmediğini düşünüyorum bu süreçte temamdan o kadar memnuniyetsizdim ki bu işten pek anlamıyorum, bişey yapamıyorum yazmaya devam ediyorum ama sayfamdan hoşnutsuz olarak ,, takip ettiğim bloglardan biri olan bi poşet kitap temam değişti diye bi yayın yaptı baktım ve çok iç açıcı olmuştu Tasarım tabiki Zuri sonrasında sitesini takip etmeye başladım yazılarını okudum ve eğlenceli bir blog bulduğumada çok sevindim  ve bir baktım yine bir tema çekilişi yapıyor, bende hadi bakalım diyerek katıldım(blogların yaptığı ürün çekilişlerine katılmıyorum tema çekilişinede katılıp katılmamakta çok kararsız kalıp bu bir ürün sayılmaz diyerek katıldım) hatta sadece tek hakla katıldım ve şanslı olduğumu yazmıştım,ve bilin bakalım ne oldu:) ben kazandım. Temam oluşurken onu çok zorladım ve ne yazdıysam cevap verdi ve yapmaya çalıştı o yüzden beni bu hafta çok mutlu eden haftanın bloğu benim için Zuri cim oldu...

İşte böyle bu hafta hem eğlenceli hemde benim için özel ve güzel bir blog oluşturan bu bloggerı tanımak isteyenler buraya bir göz atabilir...

Yeni haftanın bloglarında görüşmek üzere...


15 yorum:

  1. Hayırlısı olsun blogunuzun tasarımı çok ferah olmuş :)
    Bende takibe aldım Zuri'yi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim hele yukari cik butonuuuu nutella kavanozu:))

      Sil
    2. Göz ucuyla gördüm :D farkettiğim an gözlerimi kaçırdım mecburen :D
      Diyetteyiiimmmmm :D :D

      Sil
    3. :))) acaba gormeninde kalorisi var mi ki:)))

      Sil
    4. Çok şükür ki o yok :)) oda olsa halimiz nice olurdu :))

      Sil
  2. Asya Güncesi, Zuri! tasarımcılarımızdan, güzel işlere imza atıyor, nitekim poşet!ciminde tasarımı güzel olmuştu, sanatçı ruhları seviyoruz, seçim iyi tabikisi şu nutella tadında olmuş yani :)) şanslı seni seni aman bozulmasın :))) Bu vesile ile Zuri'ye de uğrayamamıştım bi gideyim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafasini kaldirip yazi koyamioo ki benim blogu araya sıkıştirdi saolsun;)) işte şansıma nazar değmesin diye katılmıyorum pek bişeye :)

      Sil
  3. Yeni Teman hayırlı olsun, Senin kısmetınmıs demek kı... Gule güle kullan ;)

    Hemen bakıyım ıznınle haftanın bloğuna doğru godoyorum..

    Bu arada ben de bu hafta yazamadım ya haftanın bloğunu ;(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende cok gec yazabildim ama olsun:)) ayrica coook tesekkur ederim

      Sil
  4. Blog tasarımınız çok güzel olmuş güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim bencede cok guzel ferah bi hal aldi:)

      Sil
  5. Çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık ben zaten takip ediyordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz eğlenceli de olsun istedim tanımayanlarda tanissin diye:)

      Sil
  6. Çok teşekkürler, hemen bakıyorum ben de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni yazi eklemio bi suredir ama bayan miyop konusuyor yazisina guluyorum :))

      Sil

Tasarım: Zuri