29 Kasım 2015 Pazar

ALIEXPRESS ALIŞVERİŞİM

Fırçalara olan takıntım nedeniyle internette dolaşırken bir cok blogda yurt dışından alınan fırçalar hakkında olumlu yorumlar okuyunca dedim ki en kötü ne olabilirki hadi bi deneyeyim ve herkesin en cok tercih ettiği sitelerden biri olan Aliexpress te karar kıldım siteyle ilgili detaylı bilgi isteyen olursa yazabilirim. Gelelim aldıklarıma ;

Görünüşte Sigmanin fırça setlerini anımsatan 10 lu bir set aldım ben beyaz-gümüş renkli olanını tercih ettim başka renklerine mevcut,ürünler şansımdan mı bilemiyorum ama 2 hafta içinde elime ulaştı hepsi şeffaf naylonun içerisindeydi biraz sıkışık paketlenmişti bu yuzden 2 göz fircasinin killari biraz yana doğru eğilmisti ama yıkadıkça düzelecek bir durum,tüm fırçalar çift renkli kıllardan olusuyor dipten kalin siyah baslayip uca dogru beyazlasip inceliyorlar. Fırçaları tabiki gelir gelmez yıkadım tek bir kıl dökülmedi ve ilk aşamayı atlattık daha sonra kullandım ve yumuşaklıkları ürünü yayışları gerçekten oldukça başarılıydı. Setin içerisinde 5 yüz 5 de göz fırçası bulunuyor ben en çok yüz fırçalarını beğendim hepsini bir çok işlem için kullanabilirsiniz, fondöten,kontür,pudra,allık .... Göz fırçalarında ise benim en başarılı bulduğum kalem fırça oldu diğerleride uygulamada başarısız değil fakat elimin en çok gittiği kalem olan oldu ben bu ürünü 6.9$ a aldım yanı yaklaşık 20 TL böyle bir set için oldukça uygun olduklarını düşünüyorum.



Bunun dışında birde yelpaze fırça aldım diğer adıyla Fun Brush. Bunu okadar çok aradım ki ya çok pahalıydılar ya da istediğim büyüklükte değillerdi. Bu fırçayı bulunca dayanamadım denemek için hemen sipariş verdim yaklaşık 3 haftada elime ulaştı ve o kadar kaliteli çıktı ki kocaman bir yelpaze yumuşacık ve çok sağlam tabiki yine yıkayarak kullandım aydınlatıcı  tek seferde uygulamak için istiyordum ve işte budur dedim... fiyatıysa 1.42 $ yani 5 TL bile değil. :)

Aldığım fırçaları yıkamak içinde birşeyler buldum çok çok sevimli pembe mi pembe bir fırça yıkayıcısı aldım , iki parmağınıza takıyorsunuz fırça temizlediğiniz ürünü üzerine döküyorsunuz ve fırçalarınızı üzerindeki tırtıklı bölmelerde gezdirerek temizliyorsunuz yani temizlik eğlenceye dönüşüyor..Tabi bu temizliği yapmak için illa ki alınacak bir ürün değil direk elinizde ya da bulaşık eldivenlerinin üzerindede bu temizliği yapabilirsiniz. Ama ben bu ürünüde çok sevdim fiyatı ise 1.20$ Yani yaklaşık 3.5TL.

Bunların dışında aldığım fırçalar ve başka ürünlerde oldu belki bir sonraki yazıda onlardan da bahsederiz.

Tekrar Görüşmek üzere...



14 yorum:

  1. Güzel bir alışveriş olmuş canım, iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın. Bakıp bakıp bir türlü aliexpress alışverişi yapamayanlardanım.. İmrendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim;) .Bende basta tereddut ettim ama bir sorun olmayinca arkasi geldi sadece biraz gec geliyorlar. Siz onay vermeden alici parasini alamio

      Sil
  3. Güle güle kullanin blogunuzu sevdim uye oldum bende makyaj ve bakim uzerine yaziyorum bloguma beklerim :) Nurluguzellik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim güzel yorumunuz icin,, blogunuza geliyorum tabiki:)

      Sil
  4. Aramıza hoşgeldiin ^-^ Bloğunu çok sevdim takibe aldım, alışverişinede bayıldım güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim hosbuldum katetmem gereken cok uzun ama bakalim:) bu alisveris olayimin sonu noolcak bilmiyorum daha guzelleri sizin olsun:)

      Sil
  5. Bende bır turlu cesaret edemesemde begendıklerımı soyluyorum nısanlım halledıyor o ıslerı :) ama ordan almadım benımde boyle mac la sıgma karısımı yumusacık kılları olan bı setın var onlarda da bır sorun yasamadım oldukca kullanıslılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu yurt dışı alisveris olayina bi girdim simdi cikmiorum bağımlılık yapio bide tamam markalarin kalitesine birebir es olmasada yuzde seksen yaptıkları isi yapiolar 4 te 1 fiyatına :)

      Sil
  6. ben de aliexpressten brushegg aldım ve çok memnun kaldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gule Güle kullan sende:) temizlerken cok ise yario hemde cok sevimli temizlemeyi eglenceye cevirio goruntusu.

      Sil
  7. Güzel bir alışveriş olmuş :) Ben de geçen hafta fırça siparişi verdim bakalım ne kadar sürede gelecek :) Bana da beklerim http://bluemavidemek.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazi satıcılar 2 haftada bazilari 1.5 ayda gonderiyorlar umarim hizli gonderen birine denk gelmissindir ama sonucta geliyorlar fiyatlarina gore performanslari oldukca basarili. Simdiden gule gule kullan ve hosgeldin :)

      Sil

Tasarım: Zuri