9 Kasım 2015 Pazartesi

GARNIER MICELLAR MAKYAJ TEMIZLEME SUYU


Garnier bu makyaj temizleme konusunda epey yol kat etti bence  birçok Pahalı markanın uygun fiyatlı muadili olmaya aday...  Paket olarak oldukça sevimli bir Görüntüsü var tertemiz bir su ve şeker pembesi bir kapakla albenisi yüksek bi ürün...

Ürün özelliklerine gelirsek hassas ciltler için Üretilen parfüm içermeyen bu ürün makyajı tek seferde temizleyip cildi arındırıp rahatlatmayı Vaad ediyor ve bana kalırsa oldukça da başarılı ,tabi üründen beklentimizide %100 temiz bir cilt olacak kadar yüksek tutmamalıyız, Yüz göz ve dudak makyajınızın tamamını için  bu suyu kullanabiliyoruz fakat bana kalırsa göz makyajını daha doğrusu rimel ve eyelinerı çıkarmada çift Fazlı temizleyici bir üründen destek istiyor.

Ürün üzerinde durulamaya gerek olmadığı yazıyor evet rahatsız edici bir his bırakmıyor fakat ben yinede Yüzümü herhangi bir yüz Yıkama jeliyle köpürtmedikçe rahat edemiyorum bu anlamda kullandığım ürünle ilgilide  Himalaya herbals yazıma bakabilirsiniz neyse konudan kopmadan devam edelim. Zaman zaman çok üşendiğimde yüz Yıkama jeli kullanmadan tek başına  Kare pamuklara dökerek  kullandığım oldu (yalnız tek seferde değil 2 seferde ancak arındırdığını söyleyebilirim Buda kutunun Üzerindeki 200 kez kullanımı yarı yarıya düşürüyor benim için) fakat yinede bunu genel geçer hale getirmek cildin yeterince temizlenmemesine neden olabilir gibi geliyor.
1,5 Yıldır kullandığım bu ürün benim kuruya yakın cildimde herhangi bir kızarıklık sivilcelenme vs. Yaratmadı ama temizlendikten sonra tonik ve Nemlendiriciye ihtiyaç duyuyorum tabi.
       Genel olarak Bioderma H2O ile kıyaslanıyor ve bence de  iki ürün Arasında hem görsel olarak  hem içerik olarak hemde makyajı temizleme açısından birbirine muadil olacak kadar benzerlik var  fiyatına gelecek olursak bioderma en iyi indirimlerle  1 alana 1 bedava kampanyalarıyla 50 TL ye bulunabilirken garnier aynı kampanyalarda 19 TL ye alınabiliyor  dolayısıyla fiyat performans değerlendirmesine göre bu ürüne kesinlikle şans verilmeli. Benim beklentilerimi karşılayan bu ürün Sanırım kaliteyi ucuza almanın en iyi örneklerinden  olmaya aday...  Bu fiyata daha uygun bir  ürün keşfeden var mı?

2 yorum:

  1. neutregena nın temızleme ürünlerını de indirimde 12 tl ye yakın bır fıyata almıştım ben deneyebılırsın onu da:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kisa surede alip deneyecegim onuda paylasim icin tesekkur ederim:)

      Sil

Tasarım: Zuri