26 Şubat 2016 Cuma

Memnun Kalamadığım 2 Garnier Ürünüm


Bugünkü yazımda defalarca deneyip yok bunlarla alakası yoktur dediğim ama her seferinde aynı sonuçla karşılaştığım aynı markaya ait iki üründen bahsetmek istedim. Sizlerdede bu etkiyi gösterdilermi merak ediyorum. Garnier benim için temizleme ürünlerinde gayet başarılıyken diğer ürünlerinde bana uymadı maalesef.

İlki , yorumlardada  genelde bendeki etkileri okuduğum GARNIER BB KREM(mucizevi cilt kusursuzlaştırıcı  ) . 5 özelliğin bir arada olduğu yazıyor.24 saat nemlendirme,cilt rengini eşitleme,sağlıklı bir ışıltı,pürüz ve çizgileri gizleme ve de 15 güneş koruma faktörü.
Fransa'da üretilmiş 50ml.lik tüpte bulunan bir BB krem. Bende light rengi mevcut kokusu ise bence güzel, ilk bakışta rengi koyu gibi görünsede dağıtılınca teninizle bütünleşiyor. Peki vaad ettiklerini karşılıyormu.. Benim kurudan karmaya dönük cildimdeki etkileri şöyle oldu,
Sürdüğünüz anda nemli bir his bırakıyor Çok kapatıcılık beklemezsek rengide eşitliyor fakat en beğendiğim kısmı ıslak sağlıklı bir bitişe sahip olmasıydı, resimdede rengin bütünleşmesini ve ışıltılı bitişi Gözlemleyebilirsiniz. Yani anlayacağınız sürdüğümde benim bir BB kremden beklediğim her şeye sahipti fakat esas sıkıntı tam olarak kremi kullandığımdan bir gün sonra ortaya çıkıyor cildimde sivilcelenmeye neden oluyor ilk başlarda bu üründen olduğunu fark etmediğimden kullanmaya devam ettim ve her seferinde aynı durumla karşılaştım aslında yapısını. Duruşunu beğendiğim bu ürün benim yüzümle anlaşmadı, ürün bende yan etkimi gösteriyor diye bileğimin iç kısmında denediğimde hafif bir yanma hissi bıraktı ama herhangi bir kızarıklığa neden olmadı..Maalesef ki bitiremeden vedalaştığım bir ürün olacak kendisi.

Gelelim ikinci ürünümüze GARNIER ESAS BAKIM BESLEYİCİ KORUYUCU KREM(kuru ve hassas ciltler); bu ürününde yapısı ve Gül kokusu okadar güzel ki gerçekten insan sürmekten keyif alıyor nemlendirme özelliği çok güzel yani yine diğer ürün gibi sürdüğüm andaki etkilerde hiç bir sorun yok fakat yine bende  bir sonraki gün sivilcelenmeye neden oluyordu,bende el kremi olarak kullanarak bitirdim. Bu ürünü bitireli çok çok uzun süre oldu şuan kutusu boş kendi yaptığım ürünleri koyuyorum. O yüzden bende gördüğünüz ambalaj ürünün şuan piyasadaki renginden farklı yanıltmayayım diye belirtmek istedim.
Belki ben bu ürünün kuru ve hassas yerine normal ciltler için olanını alsam daha doğru olabilirdi fakat olan oldu ve ben iki üründede aynı sorunu yaşadığımdan artık  sadece temizleme ürünleriyle devam ediyorum uzunca bir süredir.

Aslında  uygun fiyatlı bu iki ürününde kullandığım ilk andaki etkilerini beğenmiştim ama maalesef ki sonrası sıkıntı olunca kullanamadım işte. Bu ürünlerin bendeki etkileri böyle aynı sorumu yaşanlarınız olduysa yorumlarınızı beklerim..

Bir sonraki üründe görüşmek üzere...


20 yorum:

  1. Her cilt yapısı bir olmuyor tabii reaksiyonları da farklı olabilir. Ben de karma ciltler için olan BB kreminden kullanıyorum bazı fondötenler ile karıştırarak ama sivilce sorunu yaşamadım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim kuru olmasina ragmen boyle oldu ustelik durus ve kokularida guzeldi ama napalim baska urunlerle devam ediyorum bende:)

      Sil
  2. bana da yapısı fazla yağlı gelmıştı hala duruyor kenarda belkı bır belkı 2 defa kullandım sıvılcelenme mı yaptı ne yaptı hatırlamıyorum bıle ama begenmedım kesınlıkle bende bundan sonra akıllandım BB krem falan almıyorum bana gore deıl o :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lorealin yeşil renkli cc kremini aldim ondan sonra cok kapatici degil tabi ama en azından hafta sonlari cildim dinlensin diye onu kullanip kendimi avutmus oluyorum ve tabiki hos geldin:))

      Sil
    2. golden rose bb cream'ını aldım ondan gayet memnunum kapatıcılıgı cok yuksek degıl ama durusu cok guzel :)

      Sil
    3. Golden rose un galiba hic cilt urununu kullanmadim en son pure beauty cc krem aldim ama daha acmadim acip bitirince bide bunu deniyim madem öneriyosun:))

      Sil
    4. kesınlıkle bakmalısın bende pure beauty ı merak edıyorum bu bıtınce ona bakıcam :)))

      Sil
    5. Sürekli almaktan hic bi ürünüm bitemiyo durmam lazim artik ama nasi olcak bilemiyorum:)

      Sil
    6. Bende hic bitiremiyorum sonradan karar verdim onlar bitsin die yapilmiyo :p walla biri de bana dur desin :)

      Sil
    7. Ee iyi ozaman bitsin diye yapilmio madem ozaman biz dogru olani yapiyomusuz:)))

      Sil
    8. Tabiki 😇😆 misal göz damlalari 7 gun omru var koca sisenin. Bitmesi 5 kisi ayni anda kullansa belki bi ihtimal olabilir :) demek ki neyms hepsini bitsin die yapmiyolarmis :)

      Sil
    9. Goz damlasi dedigin giz yasi icin olanlarsa ufak kapsullerde olan onlar 3 gunluk ;) ben hic boyle dusunmemistim ama bende bir sıkıntı daha var bitmeden zor atiyorum cidden yapisinin bozulmasi lazim yoksa atmiyorumda tarihi gecti diye:)

      Sil
    10. goz yası olanları bıtırırsın hadı normal damlalar var mıkrobık enfeksıyonlar ıcın :) bende atmıyorum cılt kremlerını el ve ayak kremlerı yapıyorum. Makyaj urunlerının da ozellıkle acıldıktan sonra seklınde verılen bozulma tarıhlerını hıc ama hıc umursamıyorum. Sonucta havadan arındırılmış bir ambalaj ve paketleme biçimi yok zaten açsam da kapasamda o hava alıyo nerde kaldı bunun açılış tarihi... Ondan cok takılma hala kullandıgım yıllardır taş gibi duran ürünlerim var yapısıyla alakalı bır durum sonucta zaten kımyasal ıcerıklı cogu hangı kımyasal bozuluyor kı kolay kolay...

      Sil
    11. Ayni benim gibi dusunuosun:)) yinede ici rahat etmeyen atsin tabi ama ben simdilik bi zararina denk gelmedim tabi urune baglida icime sinmezse yolcu ediyorum bi noktadan sona:)

      Sil
  3. Genelde garnier ürünlèrini severek kullanirim ama demek ki bir markanin her ürünü ayni olmuyor. Sevgiler. Deryaninsporgunlugu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende temizleme ürünlerinden cok memnunum cildim kuru olmasina ragmen cilt urunlerinde sıkınti yaşadım yorum icin tesekkurler:)

      Sil
  4. Garnier'in BB kremi maalesef benim cildime de iyi gelmiyor. Benim cilt tipimde karma ama BB krem aşırı yağlandırdı ve sivilce değilde bende böyle pütür pütür kabarıklıklar yaptı. Özellikle dudak ve çene bölgesinde. O yüzden Garnier markasından soğudum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu yuzden artik sadece temizleme urunlerini kullaniyorum onlarda sıkıntı yasamadim şimdilik

      Sil
  5. Bende bb kremden memnun kalmadım, cildimi çok yağlandırıyordu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kuru cildimde bile sivilcelenme yaptıysa karma ve yagli ciltler icin cok kötü olur bence

      Sil

Tasarım: Zuri