25 Kasım 2015 Çarşamba

Real Techniques Your Eyes Starter Set

Bu seferde biraz göz makyajı için fırçalardan bahsetmek istedim... Benim bu fırça merakım biter mi bilemiyorum ama yazılarım bir süre  fırçalarla devam edecek sanırım :) Sıkmadan ve çok uzatmadan yazmaya çalışacağım belki benim gibi bu ürünlere meraklılar vardır.

Ben yine bu setinde epey bir süre önce (bloğu kurmaya yeni karar verincede paylaşmak istedim)  kozmela üzerinden aldım fakat bu sefer aldığım ürünlerindeki isimler silinmeye başladı sanırım fırçaların çok ince oluşu daha fazla sürtünmeye neden olduğu için böyle oldu , aynı sorunu yaşayanlar var mı merak ettiğimden firmayı arayıp durumu izah ettim ürünün orjinalliğiyle ilgili bir sorun olup olmadığını sordum ilgilendiler ve orijinalliğine ikna oldum , zaten fırçalarımda kalite olarak bir sıkıntı yoktu sadece yazılarının büyük kısmı silindi neyse konudan kopmadan ürünü anlatmaya başlasam iyi olacak:)


Setimiz 5 parçadan oluşuyor siyah bir çantanın içerisinde geliyor bu çanta yanımızda taşımamıza yardımcı olduğu gibi aynı zamanda dik stand şeklindede kullanılabiliyor. Bunlar Core collection Seti gibi altınımsı kahve bi rengi yok mor ve çok sevimliler. Hadi başlayalım fırçalarımıza;

Deluxe Crease Brush


Setin en kullanışlı fırçalarından biri.. Setteki en tombul fırça, gözümüzün katlanma bölgesine gölge vermek için tasarlanmış ama bunun dışında farları karıştırmada , göz altına kapatıcı uygulamada ,hatta yüzümüze kontür yaparken bile kullanılabiliyor.

Base Shadow Brush 

Yassı yumuşacık bu fırça benim sette delice crease ile beraber en çok kullandığım fırça uçlardan yanlara doğru kısalan kılları var, tüm göz kapağımıza farı yaymada çok başarılı yine gölge yapmada,karıştırmada,kaş altını aydınlatmada da çok çok başarılı.Mac 217 ye muadil gösteriliyor Ama daha başarılı bile denebilir benim için.

 Brow Brush

Eyelinerla fırçası gibi görünmede eyelinerla çekmek için çok kalın ben bu fırçayı kaşlarımı doldurmada ve alt kirpik diplerime far sürmede kullanıyorum.

 Accent Brush

Setteki en kısa yassı ve küçük fırça.. Göz pınarlarımı aydınlatmada ,kirpik diplerine far sürmede,ve  bazende yüzümde kapatmak istediğim küçük izlerde kullanıyorum.

Pixel-Point Eyelinerla Brush

Uzun ince kıllardan oluşan bir fırça, eyeliner fırçası denmiş ama ben bu fırçayla asla eyelinerla süremem hatta ne yapabilirim onu da çözemedim elimin gitmediği ,setin neredeyse hiç kullanmadığım fırçası..

Setin fiyatı indirimsiz 85 TL ama gratis,watsons,kozmela ve Migros'larda sık sık indirime giriyor. Ben oldukça memnunum ya sizin görüşleriniz nedir....??

4 yorum:

  1. bloğun hayırlı olsun,fırçalara da bayıldım ve bloğunu takibe aldım bende bloğuma bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum icin cok tesekkur ederim yuz fircalarini goz fircalarindan daha cok seviyorum ve de tabiki blogunuzu zaten takipteydim:)

      Sil
  2. Bende o eyeliner fırçası gibi görünen ince uzun fırçayı çözmüş değilim :) Ne işe yarıyor acaba? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aciklamasinda yazana gore takma kirpik takinca yapistirici izi kalmaması icin uzerinden geciliomus bu fircayla. Bir kere eyeliner denedim bu fircalya markaya guvenerek amaaa sonuc hayal kirikligi oldu ya da bende sorun var:)

      Sil

Tasarım: Zuri