10 Kasım 2015 Salı

Uygun fiyatlı ruj mu? Golden Rose Velvet Matte Lipstick 01-02-05-12-14-18-27



Golden Rose bu sene öyle bir ruj serisi çıkardıki bence mat ruj adına hiç bir Pahalı ruja gerek kalmadı.....Elimde 7 rengi bulunan bu serinin tüm renklerini tamamlamayı düşünüyorum, önce özelliklerine bakalım. Rujlar bordo üzerine altın rengi yazılar bulunduran görseli güzel bir dizayna sahip fakat ambalaj kalitesi pek iyi değil maalesef  kapatırken kapağa bulaşması kuvvetle muhtemel,bu durumu rujun yapısını beğendiğimden çok önemsemedim.





4.2 gr lık e vitamini içeren oldukça mat Rujlarımızın Kullanım ömrü 2 yıl. Diğer mat Rujlar gibi bende kurumaya yol açıyor kullanmadan bir süre önce Balm kullanmak faydalı oluyor. Geneli doğal tonlardan oluşuyor en ben burdayım diyen rengi bile matlığından olsa gerek kolaylıkla kullanılabiliyor kalıcılıklarına gelecek olursak bir şey yiyip içene kadar olduğu gibi kalırken birşeyler yedikten sonra hafif renk kayıplarıyla 5-6 saat idare ediyor kapatıcılıkları ise oldukça yüksek.

Gelelim elimdeki  çoğu birbirine benzeyen aralarında tonlama farkı olan renkleri incelemeye ;



01; oldukça nude bir renk olmakla beraber içinde biraz kahvelik barındırıyor günlük kullanıma oldukça uygun koyu göz makyajlarıyla beraber biçilmiş kaftan.mac kinda sexy benzerlerinden biri.
02; hafif gül kurusu içeren pembe ve çok güzel duruşlu bir ruj.
05; içinde kırmızılık barınıran belirgin bir pembe sürdüğümde ismi sorulanlardan biri.
12; kış aylarına çok yakıştırdığım gül kurusu barındıran sıcak pembelerden.
14; koyu bir Gül kurusu duruşunu en beğendiklerimden..
18; kırmızının konusu bordonun açığı genelde akşam için uygun bulduğum bu nedenle diğerlerine nazaran daha az kullandığım Şahane bi renk.
27; herkes Tarafından en bilinen Görkem Karman'ın meşhur ettiği kinda sexy nin bir Numaralı muadili... 01 e benzeyen kahvelik değil de pembelik içeren bir nude.. Ikiside birbirinin yerine kullanılabilir bana kalırsa..

Ben dediğim gibi seriyi tamamlamaya çalışıcam denemeyenlere ise en kısa sürede en azından bir rengini denemelerini öneririm ürün indirimlerde markalaşmamış parfumerilerde 9.5 TL ye alınabilirken indirimisiz  olarak 16 TL civarına satılmakta.

Bir sonraki üründe Görüşmek üzere...

8 yorum:

  1. Bende çok merak ediyorum bu rujları. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya okadar guzeller ki seriyi tamamlicam 14 e bayılıyorum en kisa zamanda edinirsin umarim ve deee tesekkur ederim:)

      Sil
  2. Ben henüz alamadım.Ama çok merak ediyorum.Renklerinin güzelliği ve mat oluşu beni meraklandırıyor.En kısa sürede deneyeceğim.Güle güle kullanın.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede denemelisiniz mutlaka kiş aylarinda oxellikle ben matligini cok begeniyorum almayi istedigim bir kac renk daha var :)

      Sil
  3. 27 numarasını çok merak ediyorum en kısa sürede alıp deneyeceğim :) bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takipteyim. benim bloğuma da bekelrim :) efsaninseruveni.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldinizzz 27 numara cok kullanisli nude bir renk 01 de oyle ben genwl olarak yapilaribi ve matliklarini cok begeniyorum. Blogunuzu takibe geliyorum..

      Sil
  4. Bir ben alamadım bu rujlardan, o kadar ruj var ki elimde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz kurutuyo fakat hem kalicilik hem renkler super alman lazim:)

      Sil

Tasarım: Zuri