25 Şubat 2016 Perşembe

Aliexpressten alınan dudak kalemleri

Aslına bakarsanız çok kararsız kaldım ama dudak kalemi arayışım bitmediğinden  en kötü ne olabilir dedim ve bildiğimiz bir Çin sitesinden ilk kez belkide son kez bir makyaj ürünü aldım, bu yazımla kimseyi yönlendirmek değil amacım sadece kendi fikirlerimi paylaşacağım çünkü içerikleri hakkında bilgi sahibi değilim.

Daha önce bu siteden takı, kemer, ve makyaj fırçası setleri almıştım hatta blogda da bu setlerin kalitelerinden bahsetmiştim, ülkemizde yüksek fiyatla satılan bir çok fırça setinide takıntım sebebiyle satın almıştım dolayısıyla kıyaslama için elimde yeterli gördüğüm ürünüm vardı bu alışverişlerime ve  yapılan yorumlara güvenerek,Hatta bu aşamada aklıma ülkemizde severek kullandığımız  Wet n Wild ürünlerinin üzerinde yazan Made in Prc yazısıda gelince , çok içime sinmesede bahsedilen dudak kalemlerinin setinide sepetime ekledim. 
Ürünler davis cosmetics e ait wood lipliner Pencil diye geçiyor, 15 cm uzunluğunda 11 tane dudak kalemi  1 tane siyah göz kalemi olmak üzere 12 üründen oluşuyor.(göz kalemi çıktığını bilmiyordum geldiğinde öğrendim ). Geldiklerinde bu boyda olduklarını hiç düşünmemiştim umduğumdan çok daha uzun çıktılar. Görsellerini hem flaşlı hem flaşsız olarak çektim umarım bir fikir vermiş olurlar. Kalemlerin renkleri gövde renkleriyle aynı renkte değil kalemin dip kısmıyla aynı renkte bu nedenle yanılmayın ben geldiklerinde biraz şaşırmıştım. Kullanımları oldukça rahat kremsi formda sürerken zorlanmıyorsunuz. Hemen hemen işinizi görebilecek her renk mevcut ( kırmızı tonu bulunmuyor fakat çok koyu vişne çürüğü,kahve tonları ve nude bir ton mevcut),kremsi kolay dağılan yapısı sayesinde bence ruj olarak kullanmaya da müsaitler. Bunu hiç kullanamayacağım diyebileceğim hiç renk olmamasıda ayrıca hoşuma gitti.

Benim en beğendiğim renklere gelirsek resimde yanlarına numaralarını eklediğim ;

24 (içlerindeki tek sedefli yapıdaki kalem koyu pembeyle vişne çürüğü arasında bir renk)
22  24 ün biraz daha koyu ve mat yapıda olan hali.
28  kahvelik barındıran tam bir nude renk. En beğendiklerimden.
14 kahveyle kiremit karışımı ruj olabilecek renklerden biri.
13 içinde pembelik barındıran bordoya yakın bir renk
15 koyu bir kahverengi
01- simsiyah bir göz kalemi.

Kalıcılıklarına gelirsek çok çok kalıcı ürünler diyemem Essence kalemlere yakın yapıdalar diyebilirim. Ama göz kaleminin kalıcılığı ortadan biraz daha fazla. 

Fiyatı: 2.84 $. 16 kasımda verdiğim siparişim 1 ay içerisinde elime ulaştı. Ben bu alışverişimden memnun kaldım yinede tabiki Çin'den kozmetik alma taraftarı değilim ama arada belki deneme amaçlı alımlarım olabilir. Sizlerin yurt dışı alışveriş sitelerinden kozmetik alışverişiniz oldu mu yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.



12 yorum:

  1. Merhaba, blogunu yeni keşfettim. Takibe aldım.
    Bana da beklerim. :)

    www.gripalyaco.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen geldim bile fakat izleyiciler sekmesini bulamadim sadece google ustunden takip edebildimm yok muu???

      Sil
  2. Aliexpresste ki elbiselere bayılıyorum ama güvenemedim teslimat uzun sürüyor diyorlar bir de çat pat ingilizceyle nasıl olacak bu iş bilemedim :)
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ingilizce gerektiren bir site degil aslinda ama elbiseler cok ufak insanlar olmasi nedeniyle bizim kaliplarimizdan oldukca farkli elbise gorunen sey biranda tunik olabilir:) bazi urunlerde gercekten cok avantajli olabiliyor

      Sil
  3. şu siteden bi ben yapmaya çok korkuyorum. hemde merakta ediyorum.
    12 renk ççeşit çeşit kalem 2,5dolar yazısını gördüğümde şok bir halde kaldim.
    güzel günlerde kullanın
    bende bi ara cesaretlensem şöyle kendimi atsam siteye hiç fena olmıyacak :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çinden makyaj malzemesi olayina karsiydim aslinda fakat baska seyler alirken aliyim dedim.zaten siz alisveris geldiginde onay vermezseniz paraniz saticiya odenmiyor guvenlik anlaminda hic sıkıntı yasamadim ama tabi bellide olmaz:)

      Sil
  4. Valla renkleri güzelmiş, valla ben ebay'dan bi aldım çinmi bilmiyorum ama bilindik bi marka diye düşünerek aldım umarım bi problem çıkmaz, içeriğine hiç dikkat etmedim.. *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten renkleri cok guzel surulumleride oyle. Aslinda ulkemizde satilan kalemlerinde icerigini de pek bilemiyoruz ki.benim icin en sasirtici wet n wild in Çin üretimi olmasıydı.

      Sil
  5. Ben hep ıvır zıvır ya da kıyafet alan biriyim. Makyaj ürünlerinin sağlıklı olmayacağını düşündüğümden almıyorum. Ama haklısın buradan aldıklarımız da nereden geliyor çok da emin değilim.
    Fiyatı ürünlere göre gayet uygunmuş. Güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alisveris bi hastalık gibi neyi nerde gördüğümün bi önemi olmuyo bazen :) bende ilk kez kozmetik aldimbu sekilde ama bilemiorum iste hayirlisi artik.tesekkur ederim :)

      Sil
  6. Tonları çok güzel kullanışlıya da benziyor. Gülegüle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten cogu rengi cok kullanisli ve cokda ucuzlar suan icin hic bir sıkıntı yasamadim:)

      Sil

Tasarım: Zuri