25 Şubat 2016 Perşembe

Kaşlarımızı Dolduralım

Bugün çok kurtarıcı ve genel anlamda başarılı bir üründen bahsetmek istiyorum RIMMEL LONDON BROW THIS WAY KAŞ MASKARASI..


Kaşlarımla ilgili büyük sıkıntılarım yok fakat doldurulduğunda kimde olursa olsun çok daha iyi durduklarını ve yüzün yapısını,duruşunu değiştirdiğini düşünüyorum. 
Ben uzunca bir süre farlardaki içerisinde bakırlık barındırmayan mat koyu kahveleri Kaş'larımda kullandım. Bu maskarayı duyduğum andada denemek istedim önce jel kıvamı nedeniyle kuruma sorunu yaşarsam diye biraz korktum fakat sonrasında elimden düşürmediğim ürünlerden biri oldu diyebilirim.

Ürünün özelliklerine bakarsak 5 ml lik ufak boyutlu bir ürün ama çok kolay bitmiyor , bendeki Medium Brown rengi tam istediğim doğal ,ne turunculuk ne kızıllık içermeyen bir kahve tonu. Plastik dayanıklı bir kabı var bu nedenle heryere sizinle gelebilir. Koyu kıvamlı bir rimel gibi bir yapısı , İngiltere de üretilmiş ve ömrü açıldıktan sonra 12 ay. 

Ürün kabının renginden daha açık bir renkte ve kullanırken fırçaya oldukça fazla ürün geliyor bu nedenle ben ürünün fazlasını kaba sıyırarak kullanmayı tercih ediyorum daha doğal bitişli bir görüntüsü oluyor. Kısa sürede kuruyup pudramsı bir yapıya dönüşüyor, Bu nedenle  Çok beklemeniz gerekmiyor. 
Tek bir olumsuz yanı var fırçası bir kaş maskarası için oldukça tombik bu nedenle alışana kadar sürerken biraz sağa sola bulaştırma ihtimali var yani bende böyle olmuştu.
Önerirmisin derseniz bu fiyata elbette öneririm gerçekten duruşu kalıcılığı sabitlenmesi oldukça başarılı. 3 tonu mevcut açık,orta ve koyu kahve birde şeffaf olanı var sanırım ama hiç bir yerde denk gelmedim.

Genelde uygun fiyatlı ürünleri bulmaya ve yazmaya çalışıyorum çünkü neden aynı işi gören uygun bir ürün varken daha pahalısını alalım ki..

Sizin bu ürünle ilgili fikriniz nedir???



31 yorum:

  1. Benim de çok ilgimi çekiyor kaş ürünleri. Kalıcılığı nasıl peki? Bir de ne kadara aldın merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıcılığı gayet iyi ben çıkarana kadar olduğu yerde kalıyor. Ben indirimde almıştım 8 TL civarındaydı yanılmıyorsam indirimsiz halise 13 TL idi

      Sil
    2. Dün essence'inkini sipariş verdim kozmela'dan. Fırçası bundan daha küçük o yüzden ilgimi çekti. İşe yarar umarım :))

      Sil
    3. Yaaa gule gule kullan inş. Memnun kalirsin yorumlarini bekliyorum sitende yada burada:)

      Sil
  2. Bu ara benim de ya bu ürünü ya da Essence'inkini alasım var ;) Tşkler cnm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Azıcık fırçasının küçültse tadından yenmicek:) watsons yılbaşı indirimine girmiş bence denemelisin hatta bende stoklamalıyım:)

      Sil
  3. Ben daha önce hiç Kaşlarımı doldurmadım. Bu sıralar kaş maskarası alıp denemek istiyodum. Essence make me brow kaş maskarasının methini oldukça çok duydum. Benefit gimme browa benzediğini soyluyolar. Fırçası da rimmel londonınkine gore cok ince ve kasa daha uygun. Gel gor ki essence standları cok az takip ediliyo yetkililer tarafindan, bu yüzden bi turlu bulamiyorum. Almaktan vazgecmistim. Ama sen bu urunu denediysen ve begendiysen rimmel london brow this waye de bi sans verebilirim. Onerin icin tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iki urunude benefite benzetiyorlar ben essence kullanmadim gercekten tum standlari talan ediliyor rimmel ise fırçası kucultulurse benim ilelebet kullanacagim urun olabilir:) vede hosgeldinnn

      Sil
    2. Hos buldum :) Bugün Essence kaş rimeli buldum ama indirim bitmeden rimmelden de alabilirsem ikisini karşılaştırmak istiyorum. Şimdilik Essence ile idare ediyorum :)

      Sil
    3. Yaaa cok sevindim essence belki daha iyidir cunku fırçası daha ufak ozaman sende onu kullanıp yorumla ki yolumuza iyi olanla devam edelim:)

      Sil
    4. Ben de aldığım gibi kullandım. Yarın yazısını yazıcam. Blogumdan okuyabilirsin. Fırçasının boyu iyi ama çok sert. Resmen çiziyo. Rimmel londonda da böyle bi sorun var mı acaba? İnternette baktım Essence'in fırça sertliğini çoğu kişi farketmiş.

      Sil
    5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    6. Hayir canim sert degil taşırması disinda fircasi basarili.

      Sil
  4. Birçok markan kaş mascarası ve kaş farında kahve ve tonlarını satışa sunmuş. Siyah kaşlara sahip olanlar için bu biraz sorun. Ben sadece tek markada böyle bir ayrıcalık gördüm. Oysa denemek istediğim ne çok marka var. Mesela şu mascarayı merak ettim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeki ton bile kurudugu anda koyu bir renk aliyor bence bi ton koyusu siyah saçlarda dogal durabilir kendileri bitsede testerlari kalıyo bi goz atabilirsin yinede siyahla doldurmaktan daha dogal olur bence:)

      Sil
  5. walla su maskaraları bende uzun zamandır ıstıyorum ama bır turlu denk gelemedım gelınce de ındırım yoktu ay surda ındırıme ne kaldı dıyerek erteledım derken hala alamadım bende sephoranın kaş farını kullanıyorum ama benım ıcın asla olmazsa olmaz bır adım degıl nıye bilmiyorum kaş konusuna pek alışamadım sanırım :) Aklımda bulunsun denk gelırsem degerlendırıyım tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben memnunum ve hic makyaj yapmadığım gunde bile kaslarimi dolduruyorum saglikli bir duruş yarattığını düşünüyorum aliskanlik belkide. :)

      Sil
    2. kesınlıkle alıskanlık bende doldurdugumda tam aksı durdugunu dusunuyorum yuzum garıp gelıyor :)

      Sil
    3. Acaba cok mu koyu dolduruyosun ki böyle yadirgiyosun sen sadece biraz belirginlestiriyorum var ama yok misali fazla caktirmayacak kadar:)

      Sil
    4. walla bılmıyorum kı bı bayan doldurdu lıkıtle onu begendım ama almadım ındırımıne gırsın dıye beklemıstım sonra daunuttum gıttı farlardan hoşlanmıyorum belkı de :)

      Sil
    5. Waks gibi jole gibi yapistiranlardan bende hic hoşlanmam ama artik bence senin bu ürünü denemen şart oldu gibi:)

      Sil
    6. denıcem ama ındırımı yakalayamadım malesef :) ılk fırsatta denıcem ama :) bakalım ne cıkıcak ortaya :)

      Sil
    7. Sonucu kendi bloguna yada buraya hangisi kolayına gelirse yazarsan sevinirim beni bile merak ettirdin:)

      Sil
    8. hahah :) Tamam kendımde de buraya da yazarım :) mutlaka haber verıcem :))) bende merak ettım ama :)

      Sil
    9. Indirimsizide cok pahali bisey degil zaten hepimizden daha kas doldurmaya duskun bi hale gelecek gibisin bu kadar konusmamiza vesile olduguna göre :)

      Sil
    10. haha olabılır hala watsonsa gıdemedım eger unuttugum sey olarak bunu kastedıyorsan :))

      Sil
    11. Aaa onu mu kastetmisim yok canimm:))

      Sil
    12. Yaaa cok sevindimmm sonundaaa:)) yalniz fircayi kutusunaa sıyırarak kalani uygula yetiyor cunku bianda cok boyayip sona bana bu ne bole dememen icin solim dedim bekliorum haberlerini :)))

      Sil
  6. Daha önce kullanmadım ama far tarzında olanlardan denemek istiyordum ama bu da ilgimi çekti teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende once far seklinde olanlari kullaniyordum ama cabuk ucuyorlar ve elimi attigimda siliniyorlar bu nedenle simdilik memnunum yorum icin tesekkurler

      Sil

Tasarım: Zuri