14 Şubat 2016 Pazar

Barbara Bord Stick Kapatıcı

Bu ürünle çok tesadüfi olarak tanıştım yol üzerinde bir parfümeriden ufak bir alışveriş yapacakken bu markayı görüp bir kaç ürününü deneme fırsatım oldu ve gerçekten dikkatimi çekecek kadar hoşuma gitti ilk izlenimim.

  Bendeki 2 numaralı rengi Turuncuya yakın somon rengi bu ürün bana tabiki çok koyu , fakat benim amacım ürünü klasik bir kapatıcı olarak kullanmak değildi, göz altlarıma aydınlatıcıdan önce corrector yani renk eşitleyici(düzeltici ) olarak kullanmaktı. Yoğun bir ürün olmasından dolayı göz altınızı kurutabiliyor  kullanmadan önce iyi nemlendirmekte yarar var.

 Bunun Yanı sıra ben ürünü direkt göz altıma sürmekten kaçınıyorum çünkü koyu kıvamlı bu üründeki sürtünme hassas olan göz altlarında tahrişe  neden olabilir , uygulamama gelecek olursak ben ürünü işaret parmağıma alıp  iki parmağımla biraz ısıtıp sonrasında göz altlarımdaki koyu renkli kısımlara uyguluyorum bazen parmaklarımla,bazende ıslak bir süngerle dağıtıyorum, ürün kuruduktan sonra aydınlatıcımı ve sabitleyici pudramı uyguluyorum gerçekten morluk falan kalmıyor çok çok severek kullanıyorum. Eğerlerse aydınlatıcı uygulamazsanız bile pudra geçin çünkü çizgilere dolma yapabiliyor.
Kuru bir cilde sahip olduğumdan Yüzümde kapatıcı olarak Stick ürünler kullanmaktan hoşlanmıyorum,bu sebeple ürün bana göz çevremde  uzun süre gidecek gibi görünüyor , açıldıktan sonra 12 aylık ömrü var sanırım o sürede bitirebilirim. Fiyatı 23 TL idi. Eğer denk gelirseniz bir şans vermenizi öneririm.

 İtalyan markası olan bu ürün bence ülkemizde henüz hak ettiği yerde değil fakat zamanla bir çok markayla rekabet edeceğini düşünüyorum.

Tekrar görüşmek üzere..


12 yorum:

  1. Bu tarz ürünler biraz kuruma yapmasa güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bi kismi kuruma yapiyo likit olanlarda yag bezesi yapabiliyor sut seklinde temizleyicilerle kurumayi engelleyebildim:)

      Sil
  2. Bir türlü istediğim gibi kapatıcı bulamamıştım. Denemek lazım o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goz alti icin ariyorsan once likit urunler oneririm bunu corrector olarak kullanmak daha basarili bence;)

      Sil
  3. Ben makyajdan çok anlamam ama göz altlari için bazen gerekli olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yuze fondoten uyguladigimizda goz altlariyla yuzumuz arasinda renk farki oluyor butunluk icin goz altini duruma gore kapatmakta yada aydinlatmada fayda var

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Bence bobbi browna muadil bir uygulamasi var fiyatlari arasinda en az 3 kat fark var

      Sil
  5. kuruma yaptığından iç kullanmıyorum bunları, fiyat açısından çok iyi ;) güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Likit urunlerlede renk duzeltme yapamiyorum goz altlarimda oyuzden memnunum simdilik:)

      Sil
  6. Hu huuu! Bana bir uğrasana, bak çekilişim var :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimmmm yorum yapmaya gelirimmmm fazlaca sansli oldugumdan urun cekilislerini ihtiyaci olanlara birakiorum:))

      Sil

Tasarım: Zuri