18 Şubat 2016 Perşembe

Mini Alışveriş

Malum indirim dönemi yeni bitti bense kendimi Rossmann, Gratis ve Watsons a gitmemek için oldukça zor tuttum. Fakat yine dayanamayarak internette Cosmetica dan 3 farklı sipariş oluşturdum gelen ilk grubu yazmak istedim. Bu grupta 3 ürün var ikisi daha önce hiç kullanmadığım ama çok olumlu yorum okuduğum ürünler, diğeri ise günlük makyajımda sürekli kullandığım bir fondöten gittiği için yeniledim indirimdeyken..


Şimdi kısaca bakalım;

1- Real Techniques Mucize Makyaj Süngeri (18.90 TL) :

Bu ürünü ve Beauty Blender ı almamak için gerçekten uzunca bir süre direndim dedim altı üstü bir sünger ne gerek var o kadar para vermeye ,ki bu fikrimden aslında haala çok uzak değilim fakat RT deki bu çok uygun indirim ve ürünle ilgili gerçekten almalısın dedirtecek yorumların etkisiyle hadi bakalım olsun artık süngerin geç kaldın dedim.. Birazda amacım acelem olduğunda tek makyaj aletiyle tüm yüz makyajımı bitirebilmekti.

Ürün gelir gelmez incelemek için dokusuna baktım, ilk izlenimlerim;

- gerçekten yumuşak bir yapısı var ve zaten bir süngerden beklediğim yapı da bu.
- düz bir kısmı olduğu için özellikle göz altlarıma tam oturduğunu gördüm ve uygulamada başarılı olabileceğini düşünüyorum.

- ürünün arkasına baktığımda Made in China yazısını görerek hayal kırıklığına uğradım neden bu duruma hiç dikkat etmemişim okurken ,incelerken bilemiyorum.. . Şimdi bu durumu bilerek alırmıydın derseniz almazdım daha hiç uygulama yapmadım başarılı bir ürün olduğunuda düşünüyorum açıkçası , fakat biliyorsunuz ki ben büyük bir Çin sitesi olan  Aliexpress tende alışveriş yapıyorum . E madem Çin malı alıcağım neden RT alayım ki , indirimsiz fiyatını düşünürsek bahsettiğim siteden rahat 7-8 tane alabilirdim.

Herneyse uygun fiyatıyla aldığım için sorun yok ama ne kadar mükemmel de olsa tekrar almayacağımı şimdiden belirtebilirim, tabi Çin'den alıp kıyaslayacağım ürün aynı kalitede çıkmazsa o Zaman Belki yeniden düşünebilirim...

2- Morfose Tüm saç tiplerine uygulanabilen Şampuan(6.90TL) :

Bir süredir Tuzsuz şampuan arayışındaydım ve bu ürünle ilgili O kadar çok olumlu yorum okudum ki indirimde görünce hadi bi deneyeyim artık dedim. Ürün 1000ml. Yani epey bir süre kullanabilirim sanırım.

İçeriğine bakarsak; bir çok yağ var içinde,keratin var , buğday proteini var ve tuz yok. Bence bir çok şampuana göre oldukça iyi sayılabilecek bir içeriği var. Ve Türk malı.

Vaatleri; saç derisine güç vermek,saçın daha güçlü dolgun ve sağlıklı görünmesini sağlamak, yumuşaklık vermek... Bir çoğumuzun şampuandan beklediği şeyler fakat karşılayabilecekmi merak eden olursa bir süre kullandıktan sonra yorumlarımı yazabilirim..


3- NOTE Luminous Moısturizing Foundation (14.90 TL ) :

Bu ürün Note markasının aydınlatıcı formüllü nemlendirici etkili kuru ciltler için olan fondoteni. 35 ml ve bendeki 02- naturel beige rengi.Günlük uygulamalarımda Severek kullandığım bitirip bitirip almaya devam ettiğim kapatıcılığı ortanın üzerinde olan bir fondöten.
 Açıldıktan sonra 12 ay ömrü var hergün kullanıyorsanız o süreyi hiç görmeden bitirirsiniz merak etmeyin.

Macadamia ve tatlı badem yağı içerdiğinden cildi besliyormuş ve E vitamini sayesindede
koruyormuş. Bu etkilerini bilemem ama kapatıcılığını, duruşunu, yapısını çok seviyorum. Ve de Paraben içermiyor. Daha ne olsun renginizi bulabiliyorsanız indirimlerde bence denemelisiniz.

3.ürün dışında ilk 2 sini henüz kullanmadım bu yüzden bu kadar yazmam yeterli bence...

Sonraki ürünlerde tekrar görüşmek üzere...




25 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim.. yanlis zamanda yaptigim bi yayin oldu zaman ayarli oldugu icin bugun yayınlandı...:(

      Sil
  2. Cin malı demek kötü mal demek değildir canım mesela iphone'da cin malı fakat fikri sunan başka marka eminim ki real techniques 'inde fikir sahibi başkasıdır :) Aldıkların çok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen yanlis anlasilmisim galiba çin mali kullandigim bir cok fircam ve urunum var kotu demek istemedim sadece cinde üretim ucuz bu sunger orda üretiliyorsa digerlerinden bir farki olmayabilir oyuzdende bu urun yerine digerleri muadil olabilir demek istedim sadece tabi uygulama konusunda suan hic bir yorum yapamiyorum. . Rt urunlerinin fikir sahibi pixiwoo
      kardesler ingilizler. Cok tesekkur ederim:)

      Sil
  3. Ben de RT makyaj süngerini çok merak ediyordum :) Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hep merak edip eli hic gitmeyenlerdendim indirimde olunca denemek istedim guzel bir urun olacak gibi yorumlarindan:)

      Sil
  4. Ürünlerine kavuşmuşşsun, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet cok tesekkur ederim:) en merak ettim sampuan şuanda

      Sil
  5. ben RT süngerini çok uzun zamandır çok severek kullanıyorum. Beauty blender yok elimde ama aratmıyor açıkcası. Çok da uygun fiyata almışsın bence pişman olmayacaksın. Note'un fondötenini merak ettim ben de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede cok uyguna aldim fircalarindanda cok memnunum :) fondotende cok uygun ve nemlendirme etkili mat istemiyorsan denemelisin bence

      Sil
  6. Hepsini güle güle kullan. RT süngerini bende severek kullanıyorum :))

    YanıtlaSil
  7. Hepsini güzel güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  8. şampuan yorumlarını bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende cok merak ediyorum etkilerini gozlemledigim an yazicam:)

      Sil
  9. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  10. O sünger cidden nası gôzümde büyüyo benim de. Ona o parayı vereceğime kitap alırım diye diye uzak duruyom :D şu Morfose'u çok merak ettim ama yorumunu bekliycem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ucuz uretim yapan bor ulkede uretilip indirimsiz halindeki fiyati bencede cok anlamsiz lakin islevi guzeldir eminim cunku bu markanin fircalarini cok cok begeniyorum.. sampuana gelince ne zamandir tuzsuz sampuan arayisindaydim bende cok merak ediyorun bakalim nasi cikacak:)

      Sil
  11. Beauty Blender almamak için bende çok direndim evet :) bende bir süngere bu kadar verilir mi diyenlerdendim :) ama bir gün morelim çok bozukken gittim aldım...Aslında morel bahaneydi sırf merak :)ama bu süngeride merak ediyorum.güzel günlerde kullan cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde olayim ayni yani meraktan gidip beauty blenderı da bigun dayanamayip alirmiyim bilemiyorum :) sanirim sunger oldugu icin cabuk deforme olacagini dusunup pahali dioruz yoksa birsuru fircayada bunlardan cok daha fazlasini veriyoruz belki 3 fircalik islemi tek sunger yapio ama
      yinede pahali diyoruz kafam karisik cidden:)) cok tesekkur ederim

      Sil
  12. Real Techniques süngeri ne adar ucuzmuş normalde diğer fırçaları malum biraz tuzlu :D beauty blenderı en son Avon'un olanı almıştım o kada memnun kalmadım komik olucak ama tedi'den aldığım 5 liralık sünger onda iyiydi :))

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen cok ucuz urunlerden sahane performans cikabiliyor . Ben rt sungeri iyi bir indirimle aldim fircalarinicok begeniyorum fiyatlarini hakediyorlar cunku yillarca kullanabilindigi icin verilen tutari cikartiyorsun:)

      Sil

Tasarım: Zuri